Despre spectacolul Multumesc susținut de Gașca Zurli

Cristina, fetița mea de 3 ani și jumătate, a mers sâmbătă la Gașca Zurli pentru a doua oară. Anul trecut tot pe vremea asta, aceștia au ajuns la Galați și Criss a rezistat doar jumătate de oră. Era și micuță și am înțeles-o perfect. Aveam așteptări mai mari de această dată și eram convinsă că va rezista până la final. M-am bucurat la fel de mult ca și ea atunci când am aflat că vom merge la spectacol.

Despre Lumea Lui Mulțumesc

Acest spectacol a fost diferit față de cel de anul trecut. Au fost multe cântecele noi, multe activități interesante și evident îndemnul de a ne petrece și a ne juca cât mai mult cu copiii noștri. Tanti prezentatoarea ne-a învățat un joc care se poate juca doar împreună cu copilul. Fetița Zurli a fost evident preferata multor copii și evident a Cristinei, dar nici Zdrăngănel nu i-a fost indiferent. Nu mai vorbesc despre Zâna Bună care arată superb și sunt convinsă că toate fetițele se visează prințese și să arate exact ca ea atunci când vor fi mari.

Gașca Zurli este foarte iubită și apreciată de copii. Mi-a plăcut să văd foarte multe fetițe îmbrăcate într-o ținută foarte asemănătoare cu cea a fetiței Zurli, multe păpuși care au chipul acesteia și foarte mulți copiii cu coronițe. Era aproape imposibil să rămâi indiferentă acestor mici detalii care parcă te aduceau mai aproape către favoriții copiilor.

Cristina s-a cam lipit de cutia de pop corn. I-a fost foarte greu s-o lase din mână până nu le-a terminat. În foarte multe poze apare mâncând, lângă scenă a stat cu ea în brațe și în clipul de mai jos se poate vedea clar că nu exagerez deloc. Mă bucur că apar în clipul de prezentare a spectacolului din Galați împreună cu prietena mea Cătălina pe care o găsiți pe www.portiadecitit.ro .

Galațiul a deschis turneul Mulțumesc și pe 17 martie îi puteți vedea în Cluj. Dacă vreți să vedeți lista completă a principalelor orașe în care va ajunge Gașca Zurli, puteți să intrați pe site-ul lor, sau să le vedeți aici. Consider că nimic nu se compară cu bucuria copilului tău. Nu uitați că biletele se epuizează rapid și trebuie să acționați rapid dacă vreți să prindeți un loc cât mai bun.

Voi ați mers la spectacol la Gașca Zurli?

You may also like

25 de comentarii

  1. Gasca Zurli este cea mai tare . Nu am mers inca , dar cand va ajunge la Iasi vom merge cu siguranta .

  2. I am vazut si eu intr-o dimineata la tv, mi se para fantastica tipa blonda, are o voce … de nedescris. Poate fi oricand confundata cu un copil. Cred ca de aceea sunt atat de iubiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.