Manichiura mea cu oja semipermanentă de la Amalia.ro

Eu îmi fac unghiile cu ojă semipermanentă de mai bine de 2 ani. Părerile sunt împărțite din acest punct de vedere. Pentru că sunt extrem de mulțumită și varianta asta îmi convine pentru că economisesc timp și pentru că am o manichiură impecabilă aproape o lună. La a treia întâlnire de bloggerițe am primit o oja semipermanenta și vreau să vă spun cum am folosit-o. Este o ojă specială și diferită față de ce am folosit eu până acum.

Oja semipermanenta One Step de la Amalia.ro

Unghiile mele ajunseseră într-un punct în care aveau nevoie de o manichiură mai interesantă. Pentru că știam că în weekend voi ajunge la București la Webstock, am zis să-mi fac ceva interesant care să se potrivească cu ținuta pe care eu o aveam programată. Oja One step mi s-a părut extrem de interesantă și, sinceră să fiu, nu știam exact cum funcționează.

Oja One Step poate fi folosită ca și o ojă normală. Mai exact, nu are nevoie nici de bază și nici de acel finish care să fie pus peste oja semipermanentă. Se curăță unghia, se îndepărtează cuticula și se aplică oja. Se usucă la lampă și asta este tot. Are marele avantaj că este folosită singură în două straturi și oja arată foarte natural pe unghie. Unghia nu este încărcată absolut deloc și îmi place cum arată. Culoarea pe care o am eu este un portocaliu piersicuță care este foarte drăguț. Am aproape o săptămână de când o port pe unghii și se prezintă tare bine.

Alte cadouri primite de la Amalia.ro

Oja m-a atras cel mai mult. Pe lângă ea am mai primit și un feon tare drăgălaș într-o variantă mini, numai bun pentru călătorii și nu numai. Are și un adaptor pentru priza normală și ocupă foarte puțin loc. În plus, culoarea este foarte girly și numai bun pentru o domnișoară. În afară de aceste produse, am mai primit și o paletă corectoare compusă din 5 culori. Recunosc că n-am încercat-o încă, dar după ce mai termin din produsele începute, o voi lua în calcul cu siguranță.

Ce părere aveți de produsele primite de la Amalia.ro? Care vă atrage cel mai mult?

You may also like

25 de comentarii

 1. asta e super ca nu trebuie sa pierzi bani si timp cu baza si top coat. Chiar as vrea si eu sa incerc genul asta de oja semipermanenta 3in1 pentru ca este mai comod de aplicat.

 2. Am zis ca folosesc si eu oja semipermanenta, dar momentan nu imi reusesc sa imi fac timp sa aflu cum sa o aplic corect. Nici nu vreau sa imi imaginez ce se intampla daca ma depasesc.

 3. Nuanțele prezentate sunt exact pe gustul meu.
  Deși nu mai folosesc oja semipermanentă, părerea mea ”proprie și personală” este că depinde de fiecare organism.
  Arată minunat!
  Felicitări!

 4. Și eu sunt într-o perioadă cu ojă semipermanentă, pe care o apreciez foarte mult pentru rezistența pe unghii. Este tare drăguță nuanța ojei tale, de Amalia.ro nu auzisem. Acum știu unde să caut.

 5. Ce frumoasă este manichiura semi!! Îmi place mult!! Simplă și de efect. Pare tare drăguț uscătorul. E roz, feminin și destuld e compact. ^_^

 6. Stai sa inteleg! Trebuie aplicata doar oja asta si se usuca la lampa…fara alte produse in prealabil? BAse coat? Top Coat??
  Imi place maxim nuanta! Dar si modelul! Tu ti le-ai facut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.