Cosmetice de lux de la Elemis

Despre cosmeticele Elemis v-am mai povestit și aici. Sunt cosmetice ce pot fi găsit pe Adda-Shop.ro și sunt de o calitate net superioară. Eu m-am convins de aceste produse și am văzut că ele se diferențiază și calitatea se regăsește în produse. În cadrul celei de-a treia întâlniri de bloggerițe am primit un colet cu 2 produse pe care nu le mai încercasem și le-am folosit cu mare drag. Singurul regret a fost că le-am avut într-o variantă mini și mi-aș fi dorit să profit o perioadă mai lungă de ele.

În colet am găsit un exfoliant enzimatic și un gel de duș exfoliant. Coletul a venit frumos ambalat. Fiecare produs a fost ambalat individual și cu suficiente informații referitoare la produse. Pe lângă faptul că acordă o atenție deosebită produselor și ambalarea lor este perfectă. Chiar n-am avut ce să le reproșez.

Gel de duș Frangipani Monoi Elemis

Crema de duș luxuriantă, deosebit de prietenoasă cu pielea, face o spumă catifelată, naturală, care curăță delicat pielea. Infuzia unică și bogată a uleiului exotic Tahitian Monoi, un amestec tradițional de flori Tiare înmuiate în uleiul Coprah, parfumat cu flori Frangipani pentru a lăsa pielea fină, suplă și parfumată delicat. Mirosul este plăcut și interesant și îmi place tare mult textura catifelată a pielii.

Elemis Papaya Enzyme Peel

Este un tratament exfoliant excepțional. Este o cremă catifelată, care exfoliază delicat, fără abraziune, folosind enzime din fructe. Noile celule de piele sunt netede, hidratate și remineralizate. Este un adevărat răsfăț pentru piele și faptul că este atât de delicată cu pielea te face să o îndrăgești încă de la prima aplicare. Am mai folosit tot felul de exfolianți și totuși acesta mi-a plăcut foarte mult. Chiar am avut impresia că folosesc un produs de calitate care acordă o importanță aparte tenului.

Mi-am păstrat aceeași impresie bună despre produsele ce pot fi găsite pe Adda-shop și îmi doresc să încerc tot mai multe produse din portofoliul lor. Sunt curioasă cu ce mă vor mai surprinde pe viitor.

Voi ați încercat aceste produse de la Elemis până acum?

You may also like

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.