Ce contine comanda mea de pe Pandortex

Absolut accidental am ajuns pe site-ul celor de la Pandortex. Am profitat de ocazie și am pierdut suficient de mult timp pe site încât să îmi doresc să comand câteva produse de la ei. Este un site complex cu multe produse pentru casă, pentru mașină, cosmetice. etc. Multe … foarte multe produse structurate frumos pe domenii de interes.

pandortex-minÎmi doream un termos bun care să mă ajute să îl iau în călătorii și să nu mai existe riscul să mă pătez până ajung la destinație. Acesta cred că a fost cel mai scump produs din comanda mea. Îmi place foarte mult forma lui și este foarte ușor de manevrat.

termos-inox-mintermos-inox-pandortex-min

Termosul este din inox și are un buton deschis/închis care vă ajută să păstrați conținutul în siguranță iar conținutul se păstrează cald o perioadă lungă de timp. Eu nu l-am păstrat mai mult de 5 ore așa că nu știu cât s-ar mai fi păstrat.

infuzor-min

Aveam niște ceai la punguță și aveam nevoie de un infuzor iar pe Pandortex am găsit un infuzor sub formă de brăduț. În partea de jos are un metal iar în partea de sus este un silicon moale. Este foarte ușor de folosit și perfect pentru ce aveam eu nevoie. În perioada asta rece beau foarte mult ceai așa că acest infuzor îmi va fi de mare ajutor. Pe site puteți găsi și alte modele.

sac-de-vidat-min

Un alt produs util este sacul de vidat. Eu folosesc acești saci de vidat pentru diverse pilote, perne, haine voluminoase care nu le folosesc în sezonul ăsta, etc. Este tare simplu de folosit pentru că bagi hainele în acest sac și îl închizi. Cuplezi sacul la aspirator și acesta scoate tot aerul din sac iar sacul ocupă mult mai puțin spațiu. Eu am ales cea mai mare dimensiune 80×110 dar mai sunt și alte 3 dimensiuni așa că puteți alege.

bucatareala-min

Pentru că mai nou unul din hobby-urile mele este bucătăreala, mi-am cumpărat câteva produse folositoare de pe site. În primul rând mi-am luat un tocător de bambus pentru că aveam nevoie de unul nou. Sunt tare mulțumită de el și am făcut alegerea bună. Pe site găsiți mai multe dimensiuni iar eu am ales ceva mediu.

Alte produse interesante alese de pe site sunt:

– storcător de lămâi a la Jamie. La emisiunea lui Jamie Oliver am văzut prima oară această presă. Este bun pentru că stoci cât vrei tu din lămâie și este foarte ușor de curățat.

– telul din silicon era o altă mare dorință. Am câteva teluri din metal care se dezmembrează de la jumătate și când vreau și eu să fac câte o prăjitură sau ceva se descentrează. Aceasta este roz și tare drăguț.

– cleștele din silicon este bun pentru că întorc cu ușurință carnea și nu risc să îmi zgârii tigăile. Este folositor

– mi-am luat câteva forme din silicon pentru brioșe. Am făcut lava cake de vreo 2 ori dar am văzut că ar fi mai ok să îmi iau niște forme individuale. Încă nu le-am folosit dar urmează.

cadou-pandortex-min

Aceste 3 produse intră la categoria cadouri. Nu știam că voi avea parte și de un cadou și am fost plăcut surprinsă să văd aceste produse. Am primit o presă de hamburgeri. Chiar mi-am facut burgeri înn ultimul timp iar cu ajutorul acestei prese fiecare burger va avea aceeași dimensiune și nu se mai bate nimeni pe cel mai mare burger. Un alt cadou a fost un magnet sub formă de om de zăpadă. Cristinuța a fost cea mai încântatăp când l-a văzut.

Al treilea cadou este o formă de clopoțel și una de îngeraș. Poate încerc să fac niște biscuiți cu scorțișoară de sărbători.

Sunt tare mulțumită de comanda mea și încântatătă că am făcut cele mai bune alegeri. Mi-am luat multe produse folositoare și m-aș mai gândi să îmi mai iau câteva produse de sărbători pentru că acum am văzut că au băgat și niște produse de Crăciun.

You may also like

27 de comentarii

  1. Daca ai ști cate termosuri am cumparat pana am gasit unul care sa nu dea pe lângă… am colectie :)) este tare dragut infuzatorul de ceai. O sa ma uit si eu pe site. Xoxo

  2. Misto. Un infuzor din ala imi trebuie si mie neaparat pentru la job, mai beau ceaiuri acolo si uneori cel putin raman fara pliculete. 😉

  3. Cel mai mult mi-a placut infuzorul acela in forma de bradut. Nu cred ca puteai sa faci o alegere mai potrivita in privinta formei. Este genial si in ton cu perioada sarbatorilor!

  4. Eu nu suport sacii de vidat. Ma enerveaza maxim. Adica dezamagirea a fost maxima fata de ce am vazut la televizor ca se comprima si cum e de fapt in realitate. Se vede o diferenta, dar totusi fata de cum arata in reclama e diferenta enorma.

    1. Vezi ca sunt foarte buni. Am nimerit si eu unii naspa care prindeau aer si nu stateau vidati pana la desfacere. De ce zici ca nu ar fi ok?! Trebuie sa incerci si din alte parti si te vei convinge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.