Cât de importantă este husa pentru telefon

Telefonul mobil este un obiect fără de care nu putem sta oriunde am merge. Comunicarea prin intermediul lui ne scutește de drumuri și ne poate ajuta să rezolvăm mult mai ușor treburile. Pentru că există riscul ca telefonul să ne cadă sau de a fi expus unor surse de apă, pentru a-l proteja îl accesorizăm cu o husă. Aceasta are un rol dublu:de a accesoriza telefonul mobil și de a-l proteja.

Evoluția huselor pe piața produselor de telefonie mobilă

Primelor huse pentru telefonul mobil nu li se acordă o importanță majoră. Ele aveau menirea de a proteja telefonul mobil. De la banalele huse negre din piele astăzi există o multitudine de huse care se diferențiază în funcție de material, formă, culoare și modelul de telefon căruia îi sunt destinate. Husele au devenit accesoriul la modă de nelipsit pentru telefon. Acestea sunt asemeni unor haine. Puteți opta pentru achiziția mai multor huse, de schimb, pentru telefon. De la forme cu animaluțe la cele tematice, la huse simple sau huse accesorizate cu pietricele, logo, nume sau poză. Purtătorii de telefoane mobile aleg să își accesorizeze husa telefonului în funcție de starea lor de spirit, hainelor pe care le poartă sau unui eveniment la care iau parte.

Alegerea husei potrivite

Este important să alegi o husă compatibilă modelului de telefon mobil pe care îl ai. O husă care nu îi corespunde telefonului şi îi este mare sau mică şi nu o vei putea folosi. Un alt criteriu de care trebuie să ţii cont în alegerea husei este forma husei. Dacă porţi mai mult timp telefonul în buzunarele hainelor este necesar să optezi pentru o husă simplă. În cazul în care îţi doreşti o husă jucăuşă trebuie să ştii că este cam incomod de purtat în buzunarele hainelor și ar trebui astfel accesorizat când purtați telefonul în geantă.

Cum mi-am ales cea mai eleganta husă pentru telefon

Cum ultimul telefonul pe care îl dețineam nu a fost protejat de husă, când mi-a scăpat din mână s-a făcut bucăți, am decis să acord o mai mare importanță acestui accesoriu. După incident m-am înoit cu modelul de telefon Huawei P8Lite. Are un design deosebit și corespunde nevoilor mele. Pentru că ceea ce am găsit în magazinele fizice vizitate nu prea m-a încântat în materie de huse pentru telefon, am căutat pe internet.
Am găsit o husă Huawei P8Lite foarte atrăgătoare. Destul de elegantă și cu un design unic, huse Huawei P8Lite are și un preț accesibil. Designul husei îmi permite să o pot purta oriunde merg și este potrivită oricărui loc sau eveniment la care mă aflu. Simt că telefonul este protejat, iar husa care îl accesorizează mă reprezintă. Pentru că telefonul este accesoriul util de care sunt dependentă am ales să îi ofer cea mai bună protecție atașându-i o husă Huawei P8Lite.
Telefonul capătă o înfățișare nouă cu o husă și este securizat fără a mai exista riscul, în cazul unei eventuale căderi, spargerii sau deteriorării lui. Aceasta este un accesoriu la modă care creează un look deosebit unui telefon. Husa este accesoriul protector al telefonului care îl îmbracă fără a te limita în utilizarea butoanelor laterale, si pe care trebuie să îl ai.
MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

8 comentarii

  1. pe mine ma doare inima sa folosesc telefonul fara husa. In ea il stiu protejat. Eu, de exemplu, il mai iau la bucatarie sa caut retete pe el si odata mi-a scapat pe gresie si nu a patit nimic. Daca nu aveam husa, praf il faceam.

  2. Pe vremuri, aveam impresia ca e o chestie batraneasca gen punga pe telecomanda dar acum am alta parere. Mai ales daca vorbim de un telefon mai scump, mi se pare ca trebue protejat si o husa te poate ajuta foarte mult.

    1. Am fost si eu terorizata cand eram mica de punga peste telecomanda. Ma bucur ca acum pot folosi telecomanda asa um vreau.
      Nu fa nii o asemanare intre punga si husa. Eu sunt mai stangace si chiar consider utila husa. Nu vreau sa risc sa merg cu ecranul zgariat sau crapat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.