Rochie din saten cu broderie by Mathilde (OOTD)

Rochiile din saten tot timpul le-am considerat mult prea sexy. Îmi imaginez acele cămăși de noapte care acoperă ușor anumite zone. Ulterior au apărut și niște rochițe care acopereau la fel de interesant părțile intime și am considerat că nu prea sunt pe stilul meu. Când am văzut rochia din saten pe Marthilde.ro m-am gândit un pic dacă ar fi sau nu o alegere potrivită pentru mine. Trebuie să recunosc că modelul frumos și decent m-a determinat să-mi îndrept atenția asupra acestei rochii cu imprimeu floral.

Rochia potrivită pentru botez

Totul a pornit de la nevoia de a-mi cumpăra o rochiță nouă pentru botez. Aveam nevoie de ceva special pentru un eveniment de zi. Vroiam obligatoriu ceva scurt sau până la genunchi și care să-mi scoată talia în evidență. Când am văzut această rochiță nu m-am gândit decât că este potrivită pentru întâlnirea fetelor pe bicicletă. Am văzut că ele se îmbracă tare cochet la această întâlnire.

Botezul meu este unul care are loc ziua. Vroiam ceva care să se potrivească pentru ziua și să nu fie foarte extravagantă. Inițial am considerat că rochița asimetrică de la Mathilde pe care v-am arătat-o aici este potrivită pentru ceea ce am nevoie. După ce am primit rochițele am realizat că aceasta este exact ceea ce am nevoie.

Rochia este pe un fundal alb și are imprimeu floral. Pe piept se află o bucată de material pe care este brodată o fetiță pe bicicletă. Mânecile sunt exact așa cum îmi plac mie, adică trei sferturi. În exteriorul mânecii este prinsă cu un șnur de sus până jos și asta mi se pare că o face și mai specială. Pentru unii poate părea o rochie simplă, pentru unii poate părea fistichie sau alții o găsesc nepotrivită. Mie îmi place tare mult și este exact ceea ce aveam nevoie. În plus, mi se pare că se potrivește tare bine stilului meu vestimentar.

Aștept părerile voastre referitoare la rochia aleasă de mine. Duminică am să pun mai multe poze pe rețelele mele de socializare pentru a mă vedea în toată splendoarea. Nu uitați să-mi dați follow pe Instagram și pe Facebook.

You may also like

9 comentarii

  1. Da, da, da. Vezi? Exact ce ziceam ieri. Si rochia asta are maneci si este inchisa in partea de sus, dar faptul ca iti pune in valoare talia si picioarele o face sa arate deopotriva eleganta si sexy. Felicitari pentru alegere. Materialul isi merita banii.

  2. Broderia din fata nu e tocmai pe gustul meu, insa restul rochiei e atat de feminin si iti vine asa de bine! Clar, t prinde stilul acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.