Pantofii de piele naturală, accesoriul preferat al femeilor

Femeile iubesc foarte mult pantofii și niciodată nu au suficiente perechi de pantofi pentru a le încălța. Ne plac pantofii în toate nuanțele, cu toate tipurile de tocuri pe care le au, sub toate formele. De aceea, ne cumpărăm cât mai multe perechi. Însă, sunt câteva perechi de încălțăminte damă care au locul lor special în dressing. Pantofii de damă de piele naturală sunt cei mai îndrăgiți.

Avantajele pantofilor din piele

Calitatea materialului din care sunt confecționați pantofii este importantă. Incaltaminte dama piele vor rezista un timp mai îndelungat. Pielea este cel mai bun material folosit la confecționarea pantofilor. Îngrijiți corespunzător, pantofii de piele vor rezista bine și vor arăta bine vreme îndelungată. Pielea este un material care se mulează pe picior, astfel că încălțămintea de piele se va potrivi mereu pe piciorul nostru. Pantofii de piele își vor păstra mereu forma și nu vor căpăta un aspect neplăcut.
O pereche de încălțăminte de o calitate slabă care se deteriorează nu mai poate fi reparată. Incaltaminte piele dama poate fi reparată destul de ușor. Pantofii de piele pot fi cusuți sau lipiți și vor putea fi din nou încălțați. Persoanele care au probleme cu transpirația picioarelor, se vor bucura de protecție din partea pantofilor din piele. Pielea naturală nu va permite picioarelor să transpire și va ține la distanță mirosul neplăcut. Pantofii din piele naturală sunt o investiție pentru că deși au un preț ceva mai mare merită achiziționați datorită rezistenței lor îndelungate. Încălțămintea din piele poate fi purtată în mai multe sezoane și chiar ne ajută să facem economii.

Cum alegem pantofii potriviți

Deși primul aspect care ne impresionează la o pereche de pantofi este cel estetic, sunt foarte importante alte criterii de care ținem cont când facem achiziții. Materialul unei perechi de incaltaminte dama este cel care contează. Mai apoi, trebuie să analizăm tocul și talpa pantofilor pentru a ști dacă sunt lejeri și comozi în funcție de forma piciorului nostru, trebuie să ținem cont și de forma și structura pantofului. Nu orice tip de încălțăminte damă se potrivește piciorului nostru. Spre exemplu, pantofii din piele naturală de tip stiletto nu sunt tocmai cea mai buna alegere pentru un picior lung și lat.

Îngrijirea pantofilor din piele naturală

Să îngrijim pantofii din piele naturală ne ajută pe noi să avem o pereche de încălțăminte damă frumoasă și bună de purtat cât mai mult timp. În cazul în care pantofii de piele s-au umezit, este important să îi punem la uscat, dar la temperaturi adecvate și expuse aerului. Folosiți întotdeauna produse profesionale pentru a îngriji încălțămintea cât mai corect. Evitați expunerea pantofiilor de piele naturală în apropierea unei surse de căldură pentru că vor duce la deteriorarea lor. Pantofii din piele sunt un accesoriu prețios în care merită să investim.

Ați investi în încălțăminte de piele? 

You may also like

18 comentarii

  1. De foarte multi ani am inceput sa caut incaltamintea din piele naturala pentru acest avantaj al respiratiei picioarelor care astfel nu mai ajung sa miroasa, dar si pentru ca sunt mai rezistenti si arata bine mai mult timp. Da, sunt mai scumpi, dar nu cat sa merite sa dau 100 de lei pe ceva sintetic ce se rupe in 5 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.