Crăciunul acesta crează-ți singur/ă decorațiunile – găsești toate cele necesare la Crioflowers!

Cum te-ai gândit să te pregătești pentru Crăciunul de anul acesta? Având în vedere că autoritățile anunță că nu vom scăpa de restricții nici de sărbători, lucrurile vor fi cu totul diferite. Totuși, privește pandemia și implicit sărbătorile de iarnă din 2020 din altă perspectivă – timp suficient pentru a fi petrecut cu familia, timp pentru tine, liniște pe străzi și nu doar atât. Crioflowers te poate ajuta în acest sens la capitolul decorațiuni.

Dacă tot trecem printr-un an al schimbărilor bruște, fă o schimbare și în ceea ce privește rutina ta de sărbători. Uite, alege pentru acest an să îți creezi decorațiunile în loc să le cumperi de la magazine de profil. Nu doar că economisești bani, ci îți și îmbunătățești abilitățile practice. Optează pentru un Crăciun înflorat – optează pentru florile criogenate de la Crioflowers!

Facem cunoștință cu acest furnizor – cine este Crioflowers?

Despre Crioflowers, cu site-ul oficial crioflowers.ro, trebuie să știi că este distribuitor oficial al mărcii Rose Amor în România. Rose Amor este un producător de trandafiri criogenați, extrem de aspectuoși și parfumați.

În plus de asta, în stocul de produse de pe crioflowers.ro vei descoperi o mulțime de tipuri de trandafiri criogenați, trandafiri din săpun, plante si flori criogenate, licheni stabilizați, flori și plante uscate, dar și tije și petale pentru a crea decorațiuni deosebite.

Bine, de pe crioflowers.ro poți achiziționa florile necesare, însă o să mai ai nevoie și de anumite obiecte pe care le găsești în magazinele de bricolaj. Oricum știi tu mai bine de ce ai nevoie în funcție de modelele la care te-ai gândit deja.

Crăciun înflorat pentru 2020!

Ieși puțin din sfera banalului. Alege pentru acest an altfel de decorațiuni. Pe masa de sărbători din acest an ai putea așeza buchete impresionante realizate din trandafiri criogenați. Fie alegi să creezi ornamente doar din capetele trandafirilor, fie optezi și pentru tije pentru a asambla complet trandafirii – joacă-te cu toate combinațiile de genul și umple-ți casa de flori în perioada sărbătorilor!

Lichenii stabilizați disponibili pe crioflowers.ro îi poți folosi pentru a crea mixuri de decorațiuni. Pune-ți creativitatea la treabă și nu ezita să achiziționezi toate cele necesare pe de criflowers.ro. Găsești tot aici cutii de cadou, dar și ursuleți de spumă.

Pentru mai multe detalii cu privire la produsele disponibile ai la dispoziție atât magazinul online, cât și datele de contact ale personalului Crioflowers: 0730 301 234 / contact@crioflowers.ro.

You may also like

17 comentarii

      1. Frumoase florile criogenate.Nu voi cumpăra decorațiuni de Crăciun,am cumpărat în primăvara de pe Aliexpress și le mai am și pe cele de anii trecuți

      1. Ce idee buna si inedita de ornamente de Crăciun! Am o slăbiciune pentru astfel de decorațiuni, imi place mult sa le cumpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.