Shiba dress by Mathilde!!!! OOTD

Rochiile sunt piesle vestimentare după care întind mereu mâna. Îmi place eleganța pe care acestea o oferă unei persoane și cu o atitudine potrivită femeia poate fi transformată în prințesă. Evident că mulți și-ar dori să arate perfect, ca scoase din cutie în fiecare zi doar că acest lucru este mai dificil. Chiar dacă nu reușim să avem o stare de spirit excelentă într-o zi, eu vă sfătuiesc să încercați niște rochii puțin diferite stilului vostru vestimtar și cu siguranță vă veți simți mult mai bine.

Mathilde – designer autentic românesc

Designerii români sunt la fel de buni, dacă că nu chiar mai buni, ca cei de afară. Ei au creații extrem de autentice și frumoase încât multe persoane publice apelează la ei pentru a le oferi ținuta potrivită pentru un anumit eveniment sau chiar un spectacol. Până acum am trăit cu ideea că hainele lor sunt puțin peste bugetul meu. Am fost surprinsă când am descoperit Mathilde și am văzut că nu este tocmai așa.

Modelele hainelor văzute pe site m-au făcut să înțeleg că stilul persoanelor care le poartă trebuie să fie ușor futurist și excentric. Nu cred că o persoană clasică se potrivește acestui stil. Are un stil aparte care se potrivește perfect stilului meu vestimentar.

Rochie asimetrică – by Mathilde

Îmi doream o rochie veselă și în același timp elegantă pe care s-o port la un eveniment care va avea loc la începutul lunii septembrie. Pentru că sunt o mare iubitoare a rochiilor asimetrice, rochia Shiba mi s-a părut potrivită ca și model. Evident că și combinația de materiale și modelul ales pentru această rochie m-a făcut să aleg această rochie.

Despre rochia Shiba pot să spun că m-a făcut să par sexy, elegantă și ușor noncorformită. Cu alte cuvinte m-am simțit specială. Chiar dacă rochia este foarte decentă și, aparent, nu lasă foarte multă piele la vedere, umerii goi acoperiți de dantelă m-au fermecat. Volănașele din dreptul mânecii oferă rochiței un art tare boem. Rochia are lungimea perfectă pentru că lasă să se vadă foarte frumos piciorul și acoperă interesant partea din spate. Aceasta trebuie purtată obligatoriu cu tocuri pentru că piciorul arată mult mai lung și mai frumos.

În dreptul mijlocului este un cordon care are un model total diferit de cel al rochiei și care pune foarte frumos în evidență talia. Combinația de linii, culori și flori m-au ajutat perfect să maschez burtica sub rochiță și să arate foarte bine.

Ce părere aveți de rochia mea Mathilde?

You may also like

26 de comentarii

  1. Imi place mai ales din punct de vedere cromatic pentru ca ador tot ce e gri sau alb-negru. Ca model, nu e pentru mine, clar. Eu sunt pe stilul mai clasic, deci nu cred ca as sti sa o port cu atitudinea potrivita. Tie iti vine bine. Sa o porti sanatoasa!

  2. Am vazut niste rochii la Mathilde care sunt o adevarata nebunie! Desi nu m-a convins culoarea la rochia asta, croiala este cu siguranta apreciata de corpul meu 🙂

  3. Mathilde e un brand foarte fain. Eu nu reușesc sa ma identific cu produsele, dar am prietene care sunt Fane declarate.

  4. Sa știi ca apreciez nonconformismul rochiei, deși as fi preferat un alt pattern ca model, dar asta e chestie de gusturi. Iar cordonul am zis ca e o cravata bărbătească prima dată, până să citesc. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.