3 motive pentru care aparatul de bărbierit îi este necesar oricărui bărbat

Bărbații pun preț pe aspectul lor fizic, iar barba reprezintă un simbol al masculinității. Lipsa ei emană delicatețe și senzualitate. Chiar dacă optează pentru un bărbierit complet sau doresc să dea o anumită formă bărbii, un aparat de bărbierit este un instrument pe care orice bărbat trebuie să-l aibă la dispoziție. Aparatul de ras electric, a fost inventat de aproape un secol și a devenit foarte apreciat de bărbații din întreaga lume.

Iată trei motive pentru care aparatul de bărbierit nu ar trebui să lipsească niciunui bărbat:

1. Ai o barbă perfectă, rapid și precis
Tehnologia actuală și piața produselor de îngrijire personală pune la dispoziție aparate de bărbierit ce au menirea de a oferi un bărbierit perfect și revigorant. Sistemul de care dispun aceste aparate vă ajută să vă faceți treaba într-un timp scurt. Aceste aparate de bărbierit sunt flexibile și ușor de manevrat. Nu ai cum să întâmpini dificultăți în realizarea fiecărui bărbierit pentru că acestea te conduc aproape singure după forma feței. Aparatele moderne oferă posibilitatea de a avea un contact precis cu pielea chiar și în zonele mai greu accesibile, cum ar fi zona gâtului și a maxilarului.
Aparatul de ras electronic oferă un bărbierit comod, astfel nu vei sta într-o poziție incomodă și nu va fi nevoie să te miști prea mult în timpul bărbieritului. Aparatul de bărbierit se pliază nevoilor feței și se adaptează zonelor de bărbierit. Capul flexibil al unui aparat de bărbierit asigură o radere uniformă și eficientă, oricare ar fi geometria feței.
2. Poți să dai forma dorită bărbii sau să te bărbierești total
Cu noile aparate de bărbierit disponibile pe piață, avem posibilitatea de a alege modul dorit pentru bărbierit. Îmi aduc aminte că în copilărie tatăl meu trebuia să-și ude barba, justificând că trebuie să mai domolească firele de păr pentru a le putea tăia. Acum se pot folosi aceste aparate atât pe barba uscată, cât și umedă.
Aceste aparate de bărbierit sunt rezistente la apă și te poți bucura vreme îndelungată de ele, având o durată mare de viață. Aparatele de bărbierit moderne pot fi folosite atât în mod umed cât și uscat și le poți utiliza chiar și sub duș. Fiecare tip de bărbierit are avantajele lui. Dacă doriți un bărbierit simplu și la viteză mare alegeți modul uscat de bărbierit. Dacă aveți o piele sensibilă, este recomandat să optați pentru un bărbierit umed, pentru că se reduce posibilitatea iritării pielii.
3. Pielea ta este protejată cu un bărbierit delicat
Nu de puține ori v-ați pus întrebarea despre cum să vă protejați pielea de iritațiile bărbieritului. Utilizarea cremelor și loțiunilor după ras pot înrăutăți situația sau pot avea un grad de eficiență redus. Aparatele de bărbierit actuale garantează opțiunea de alege orice tehnică doriți fără a agresa pielea. Un aparat de bărbierit bun, utilizat prin mișcări circulare v-a înlătura delicat părul nedorit fără a vătăma pielea.
Alege un aparat de bărbierit  potrivit nevoilor voastre. Un aparat pe care să-l puteți folosi oriunde, oricând și în orice mod. Bărbieritul este important pentru bărbați, realizarea lui cât mai precis va atrage admirație.

Cât de important credeți că este bărbieritul din ritualul de îngrijire al unui bărbat?

You may also like

38 de comentarii

 1. Mare dreptate ai, sotul meu te aproba, mai ales ca el este dependend de aparatul de barberit, il foloseste destul de des si de fiecare data arata impecabil.

 2. Din punctul meu de vedere orice bărbat ca și femeile trebuie sa aibă mare grija de aspectul lor fizic. Eu prefer bărbații fără barbă, mie una nu-mi place. Sunt femeii care considera sa sunt mult mai atrăgători cu barba dar mie nu mi se pare a fi atrăgător.

 3. Din punctul meu de vedere, foarte important. Mie nu-mi place bărbatul cu barbă. Proaspăt bărbierit, parfumat și îmbrăcat casual sau elegant, așa prefer să văd un bărbat.

 4. Ce-i drept, aspectul fizic conteaza pentru barbati la fel de mult cum conteaza pentru noi, femeile. Da, si eu ma numar printre iubitoarele de barbati proaspat barbieriti, fara barba.

 5. Sigur că bărbieritul este un pas esențial în rutina de îngrijire a bărbaților. Toți se bărbieresc, mai mult sau mai puțin, mai des sau mai rar, sau doar să dea formă bărbii. Totul e să aibă un aparat performant, că altfel e dezastru. 🙂

 6. Cu siguranta iubitul meu va fi incantat sa iti citeasca articolul, mai ales in contextul in care vrea sa isi creasca o barba cat mai bine ingrijita.

 7. Mie imi place de iubitul meu si cu barba si fara dar sa nu credeti ca zic asta ca sa-l complimentez, ca asta e in functie de dispozitia mea, ba ii zic sa te razi, ba lasa-ti barba. 🙂

 8. Ce imi place cand sotul meu se barbiereste, pentru ca imi place tenul fin! Unora le sta bine si cu barba…si chiar au grija de ea si arata bine. Insa pentru sotul meu…il prefer barbierit :)))

 9. Al meu are. Il schimba cam la doi ani. E esential sa-i lasam si pe ei sa investeasca in astfel de produse. De fapt, corect este sa-i incurajam 🙂

 10. Mai nou la unele joburi este obligatoriu barbieritul zilnic si cei mai multi barbati se irita daca folosesc aparatele clasice cu lame in fiecare zi. Varul meu de-asta si-a cumparat un aparat de ras electric.

 11. Si eu si prietenul meu credem ca barbieritul sau ingrijirea barbii sunt unele dintre cele mai importante ritualuri de ingrijire pentru barbati. Cred ca a strans vreo trei aparate de ras si nu cred ca se va opri aici :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.