Ce pantofi purtăm în funcție de stilul vestimentar

În tendințele modei, pantofii vor ocupa mereu un loc special. Cu ajutorul lor putem crea cele mai frumoase ținute. Pantofii sunt acea piesă vestimentară care are menirea de a pune în evidență feminitatea.

Ce pantofi purtăm în funcție de stilul nostru vestimentar

Nu de puține ori rămânem blocate în fata șifonierului sau în fața dressing-ului, pentru că, deși avem multe rochii, fuste, bluze sau jeanși, uneori suntem în pană de idei în privința ținutei pe care urmează să o îmbrăcăm. Atunci când vine vorba de încălțăminte, alegerea pantofilor potriviți pare a fi o grea decizie. O pereche de pantofi corect aleasă poate face o diferență majoră. Aceasta poate pune în valoare ținută pe care noi o purtăm. Pentru ieșirile în oraș cu prietenele, o pereche de pantofi cu model decupat sunt ideali. Îi putem combina cu o bluză și o fustă, sau cu o rochie ori chiar și la jeansi.

Când ieșim la shopping simțim nevoia de a încălța ceva comod. O pereche de pantofi lejeri sunt o alegere inspirată. La cumpărături vom sta un timp mai mare în picioare. De aceea, alegem încălțări ușoare, care să ne permită să stăm în picioare fără a întâmpina dificultăți. Când avem o întâlnire de afaceri sau mergem la o întâlnire cu persoana iubită trebuie să creăm o impresie bună, iar hainele și pantofii damă piele ne ajută destul de mult.


Reguli de urmat în privința pantofilor

Este important să ținem cont de anotimpul în care ne aflăm când alegem pantofi dama piele. Trebuie să ne raportăm și la evenimentul la care urmează să purtăm pantofii. La un eveniment de domeniul business-ului nu putem avea pantofi prea colorați sau strălucitori. Alegem pantofi piele dama de tip clasic, cu care să nu atragem atenția. Alege să te ghidezi după calitatea pantofilor și nu după preț. Pantofii de calitate sunt cei din piele naturală. Lejeritatea pe care ne o oferă încălțămintea pe care o purtăm nu este deloc de neglijat. Tot timpul curați, să îngrijim pantofii, să îi avem impecabili și strălucitori, ne va asigura o bună reputație în rândul celor din jurul nostru.

Modele de pantofi mereu în trend

Pantofii casual nu se demodează niciodată. Ei au abilitatea de a putea fi combinați cu articole vestimentare variate. Pantofii de tip slip on sunt încălțările preferate de femei pentru că sunt ușoare în purtare. În plus, nu au fermoare sau șireturi și introducem piciorul pur și Simplu. Pantofii casual de tip clasic sunt pantofi din piele. Pot fi purtați la birou, dar și la o ieșire în oraș. Avem o varietate de modele de piele pantofi dama de unde putem alege modelele care ne plac. Putem alege modele mai colorate de pantofi pe care le purtăm la ținutele noastre. Orice femeie își dorește să aibă în garderobă o pereche de pantofi de piele.

Cu ce alegeți să combinați pantofii casual din piele?

You may also like

12 comentarii

  1. pantofii din piele sunt de preferat din toate punctele de vedere. Sunt mai eleganti, isi pastreaza aspectul impecabil pentru mai mult timp, sunt mai comozi si permit picioarelor sa respire. Daca stii unde sa cauti sau ai rabdare sa vanezi reducerile, poti sa-ti iei pantofi din piele mai ieftin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.