Lifecare mă surprinde cu 2 produse de îngrijirea tenului

Știu că vârsta este doar un număr și că multe persoane se feresc să-și spună vârsta în speranța că vor fi considerate mai tinere. Mie nu-mi este rușine să-mi arăt vârsta și s-o recunosc. Chiar sunt de părere că am făcut tot ce trebuie până acum și nu cred că aș fi putut arăta mai bine. Nu fac exces de creme, nu merg la sală și, ca să fiu sinceră, în afară de câteva produse aplicate pe ten nu fac mai nimic. Consider că totul este genetic. Dacă ai o genă bună, atunci ai șanse mari să te menții bine o perioadă cât mai lungă de timp.

Ridurile și disconfortul

În jurul vârstei de 35 de ani am găsit eu ceva mai multe riduri care se instalaseră în jurul ochilor. Mai aveam câteva linii fine de expresie, dar nu prea le-am acordat o importanță foarte mare până acum. Ridurile acestea îmi cam dau ceva bătăi de cap pentru că nu-mi plac și nu mi le doresc. Evident că încerc să folosesc produse specifice care să mă ajute să-mi păstrez elasticitatea pielii și ca să mă ajute să nu-mi apară altele noi. Cu ridurile existente am început să mă obișnuiesc și să fiu convinsă că nu vor dispărea prea ușor.

Pe piață sunt foarte multe creme și multe produse care promit doar că nu mai cred în minuni. Cred că doar acele injecții făcute pe la medicii esteticieni pot face ca ridurile să dispară. Problema este că nici acelea nu sunt o rezolvare pentru că o dată începute acele proceduri de întinerile vor trebui făcute cu o anumită periodicitate pentru menținere. Altfel, este posibil să arăți la fel de rău ca înainte.

Ser antirid – Rennesence Wrinkle Filler Biotissima

În primul rând acest ser poate fi găsit doar la Lifecare și este total diferit de tot ce am văzut și folosit până acum. Produs se prezintă sub forma unei seringi care dozează produs puțin câte puțin pentru a evita risipa. O dată dozat produsul acesta se prezintă sub formă de cremă doar că atunci când începi uniformizarea lui pe ten el se transformă într-o pudră fină sau cel puțin senzația asta mi-o lasă mie.

Eu aplic acest ser strict pe ridurile existente. Trebuie să recunosc că tenul meu arată mult mai bine și parcă are o elasticitate mai bună. Chiar sunt curioasă să văd cum va fi până la terminarea acestui produs. Serul are 20 ml de produs, dar țin să menționez că nu este nevoie de o cantitate foarte mare pentru că se aplică strict pe zonele pe care dorește să acționeze. Tenul nu se încarcă sub nici o formă de produs și nici măcar nu există posibilitatea ca acesta să fie încărcat pentru că are o consistență pudrată și foarte lejeră.

Biotissima Lifting Eye Serum cu Neodermyl

Îmi place să folosesc seruri pentru ten pentru că acestea mi se pare că sunt mai eficiente și mai lejere pentru ten, iar la final sigilez totul cu o cremă. Serurile sunt foarte ușor acceptate de ten și tocmai din acest motiv eu chiar aș recomanda folosirea acestor genuri de produse în funcție de problema cu care ne confruntăm. Evident la mine problema vârstei este pusă în prim plan și tocmai din acest motiv am apelat la produse care să-mi ofere aportul de colagen și elastină optim.

Acest produs conține Easyliance și Neodermyl, ingrediente premiate cu aur la In-Cosmetics. Ele sunt echivalentul colagenului sau elastinei injectabile. Formula acestui produs conține Lipactive Inca Inchi, un ulei vegetal bogat în Omega 3, 6 și 9. Rezultatul final este un ten mai tânăr, prin reducerea ridurilor, o piele mai fină și mai întinerită și acestea nu întârzie să se vadă după doar câteva aplicări.

În comanda mea am inclus și un burețel tip ou cu ajutorul căruia îmi pot uniformiza fondul de ten. Este un produs eficient și foarte util de care sunt nedespărțită în ultimul timp. Mi se pare că nu pot obține rezultatul dorit cu oricare altă pensulă așa că vă recomand să folosiți acest gen de bureței.

Dacă vreți să încercați și voi produsele celor de la Lifecare, eu vă recomand să apelați cu încredere la Andreea Georgescu. Eu am primit cele mai bune sfaturi în privința produselor alese, a cadourilor primite în cadrul comenzii și a oricăror alte nedumeriri.


You may also like

16 comentarii

  1. Nu am încercat nimica de la Lifecare ,dar acuma mai convins cu acest produs și chiar mi-l doresc și eu ! Mulțumim pentru recomandare !

  2. Foarte interesante…presupun ca și prețul este pe măsură…momentan ridurile mele mai ai de așteptat
    Sa le folosești cu placere

  3. Multumim frumos pentru recomandare! Cred ca sunt produse foarte bune! Ma bucur ca ai ocazia sa folosesti aceste produse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.