Metode de promovare online a site-ului la care apelez eu și ce am de făcut ca să cresc mai mult

Partea de promovare online a unui site nu este deloc un lucru ușor. Sunt multe lucruri pe care le poate face un administrator de site, dar evident că și ajutorul unui specialist îl pot ajuta să ridice site-ul în topul căutărilor. Eu mă documentez constant în această privință și nu pot să spun că sunt o foarte bună cunoscătoare, dar nici nu pot să spun că nu am habar. Eu astăzi vreau să vă povestesc despre tehnicile pe care eu le folosesc, urmând ca pentru o optimizare cât mai bună să apelați la specialiști.

Metode de promovare online la care apelez eu

Ca să faci o bună promovare site trebuie să ținem cont în primul rând de modul în care redactăm un articol. Un articol trebuie să fie scris cu cuvinte simple. Să nu folosim cuvinte foarte sofisticate pentru că google nu apreciază asta și pentru că este posibil să ne pierdem și cititorii care nu înțeleg exact ceea ce vrem să transmitem. Este de preferat să alegem un titlu potrivit cu conținutul articolului și să vorbim cât mai concret despre subiectul ales astfel încât informațiile furnizate să poată fi folosite.

Yoast este un plugin foarte util pentru că ne ajută să redactăm cât mai bine articolul. Acesta ne ajută foarte mult să avem un articol organizat, să avem grijă ca cuvântul cheie să fie poziționat strategic în articol și să folosim subtitluri. S-a văzut o îmbunătățire din momentul în care folosesc acest progrămel.

Trebuie să apelăm la metodele gratuite de promovare pe care internetul ni le oferă. Mai exact platformele de socializare precum facebook, twitter, instagram, bloglovin, pinterest, etc. Evident că acestea trebuie exploatate la maxim și să le folosim exact așa cum trebuie pentru ca postarea noastră să fie cât mai vizibilă. Pe facebook este important să venim cu informații noi și utile pe care prietenii să le distribuie într-un număr cât mai mare. Și Instagramul prinde foarte bine la noi doar că pentru asta trebuie să avem conținut de calitate.

Metode profesionale de promovare a site-ului

O firmă de SEO este tot ce aș mai avea nevoie. Ca ultimă propunere ar fi să apelați la servicii marketing online. Ceea ce v-am spus eu mai sus vă ajută pe termen lung. Nimic nu se întâmplă peste noapte. O firmă de optimizare bună vă poate ajuta să creșteți mult și repede într-un timp scurt. De obicei lumea nu prea are timp să aștepte, așa că varianta alegerii unei firme specializate ar putea fi una dintre alegerile cele mai bune.

Aveți un blog/site unde vă expuneți gândurile? Voi la ce metode apelați?

You may also like

17 comentarii

  1. Felicitări. Blogul tău a crescut și este în plina dezvoltare iar meritul este al tău pentru ca ai muncit și ți ai dedicat timpul pentru fanii tai și cititorii taiFelicitări. Blogul tău a crescut și este în plina dezvoltare iar meritul este al tău pentru ca ai muncit și ți ai dedicat timpul pentru fanii tai și cititorii taiFelicitări. Blogul tău a crescut și este în plina dezvoltare iar meritul este al tău pentru ca ai muncit și ți ai dedicat timpul pentru fanii tai și cititorii tai

  2. Da, sunt intru-totul de acord cu ceea ce ai scris in acest articol. Eu simt ca inca mai am multe de invatat la acest capitol.

  3. Am sa tin cont de sfaturile tale, cu siguranta voi apela in curand si la specialisti! Felicitari pentru blog! Te admir de mult timp pentru tot ce ai realizat aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.