Fairy Extra+ elimină și cea mai dificilă grăsime

Vasele trebuiesc spălate zilnic și slavă domnului că am vase cât cuprinde mai tot timpul. Fie că este vorba de o gustare, să mâncăm la prânz sau cu orice altă ocazie, mereu se adună vase la spălat. Frumusețea este cu atât mai mare atunci când eu mănânc pe fugă pentru că berbelina are alte planuri cu mine și în felul ăsta vasele se adună și chiuveta este plină.

Fairy este unul dintre detergenții mei de vase la care apelez cel mai des din diverse motive. M-am îndrăgostit de el din simplul fapt pentru că m-a cucerit prin eficiența de care a dat dovadă. Este spornic, gradul de spumare este prezent din abundență și curăță rapid chiar și cea mai imposibilă grăsime. Un alt aspect de care am ținut cont atunci când am tot întins mâna după detergentul acesta de vase este și faptul că se poate găsi la absolut orice magazin. Cred că este un motiv suficient de bun să-l cumpăr pentru că atunci când ai nevoie de un produs de genul nu stai să umbli special după genul ăsta de produs. Vă povestesc acum despre varianta clasică de Fairy pentru că abia acum vă prezint noul Fairy Extra+.

Cu ce vine în plus Fairy Extra+?

Această formulă a fost special creată să producă spumă de la început și să continue să facă spumă pe măsură ce spăl, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. De asemenea, ajută la evitarea depunerii ulterioare a grăsimii, astfel încât vasele să se clătească mai ușor de fiecare dată.

Curăță vasele cu un minim de efort cu ajutorul unei tehnologii noi prin care fiecare picătură pătrunde rapid și înmoaie grăsimea dură de pe vase, ajutându-te să economisești timp.

Îndepărtează rapid grăsimea și nu mai este nevoie ca vasele să fie lăsate la moi peste noapte. Grăsimea este îndepărtată mult mai ușor și nici nu este nevoie să folosești apă fierbinte ca să scapi de ea.

Clătire extrem de ușoară. Îmi place faptul că spuma abundentă cedează ușor jetului puternic de apă și se clătește rapid. Nu este nevoie să insist asupra acestui aspect.

Aroma irezistibilă care ne ține companie pe parcursul întregii sesiuni de spălat ne relaxează. Cele 3 variante disponibile sunt cu aromă de fructe de pădure, liliac și lămâie. Topul preferințelor mele este exact așa cum le-am enumerat. Am lăsat lămâia pe ultimul loc pentru că am tot folosit Fairy cu lămâie, chiar dacă a fost în varianta veche.

Părerea mea despre noul Fairy Extra+

Eu am primit cele 3 sticle Fairy spre testare de la Buzzstore și am fost foarte încântată. Am folosit Fairy și în trecut așa că am putut face o comparație între noile variante și cele vechi. Într-adevăr acestea sunt mult mai bune. Curățăț rapid și eficient, se clătesc ușor și mirosul este superb. Ele pot fi găsite cam peste tot și, în special, în market-uri.

Cine spală vasele în familia ta? Folosești detergentul Fairy?

You may also like

22 de comentarii

  1. Super faine aceste produse ,tot Fairy folosesc și eu ,dar vreau să-l încerc pe cel de liliac și fructe de pădure ,arată super și cred că miroase frumos .

  2. Nu am incercat noua formula, însă am folosit si eu Fairy de nenumărate ori.Prefer totusi Sano Spark

  3. Este un detergent de vase eficient la care apelez ori de câte ori vasele murdare mă strigă.

  4. Foloseam numai Fairy inainte dar am vrut o schimbare si am trecut la Savo. Acum, cu aparitia acestor noi formule de la Fairy o sa trec din nou la el, de abia astept sa il testez!

  5. Fairy este preferatul meu în materie de detergenți de vase. Deși am mașină de spălat vase, unele nu se pot spăla decât manual și am la îndemână acest detergent.
    Încă nu am încercat variantele pe care ni le-ai prezentat, dar le am în vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.