Șampon Yves Rocher pentru toate tipurile de păr – formula concentrată

Îmi plac surprizele care te țin în suspans. Într-o punguță mare se află una mai mică, și mai mică, și mai mică și uite așa am dat peste șamponul concentrat de la Yves Rocher. Cam tot în această perioadă, acum un an, au apărut și gelurile de duș concentrate. Anul trecut le-am luat cu mine în vacanță și mi-au plăcut toate foarte mult. Găsiți aici un review mai complex despre fiecare produs în parte.

Descrierea șamponului concentrat Yves Rocher

Reinventarea unui produs utilizat în mod frecvent precum șamponul, este astăzi o provocare realizată cu virtuozitate de către Marca Yves Rocher. Prin îmbinarea angajamentelui de a respecta pielea și Planeta, cunoașterea incomparabilă a plantelor și dorința tot mai puternică de a face mai frumoasă viața femeilor, lanțul unic de experți transformă încă o dată un produs cotidian într-o formulă magică.

Noul Șampon Concentrat I LOVE MY PLANET al cărui ambalaj conține cu 39% mai puțin plastic în comparație cu flaconul de 300 ml. Are 98% din ingrediente de origine animală. Nu conține parabeni, nu conține silicon și nici conservanți. Acest produs este destinat persoanelor care nu au nevoie de o ingrijire specială a scalpului.

Părerea mea despre șamponul concentrat Yves Rocher

În familia mea fiecare membru are șamponul lui. Soțul nu folosește ce folosesc eu, eu am șamponul meu și copilul ceva specific bebelușilor. Când a trebuit să pregătesc bagajul de vacanță, cosmeticele ocupau destul de mult loc și atunci mi-am amintit de șamponul concentrat de la Yves Rocher. L-am pus în geantă chiar dacă nu-l folosisem nici un pic înainte. M-am gândit că dacă nu va fi pe placul meu sau al fetiței să cumpăr ceva din vacanță.

L-am folosit aproape zilnic. Îmi plăcea faptul că dozarea produsului este rapidă și în cantități mici. Nu ai cum să faci risipă. Pentru Cristina o simplă apăsarea îmi dădea suficient produs pentru perișorul ei scurt, iar eu foloseam cam 2 apăsări. Este un produs foarte bun și foarte spornic. Părul Cristinei avea un Luciu plăcut și scârțâia de curățenie. Părul meu vopsit era hidratat și avea un Luciu plăcut.

Trebuie să-l încercați neaparat. Este șamponul perfect pentru persoanele care nu au probleme cu scalpul sau pentru cei care caută produse pentru vacanță!

You may also like

22 de comentarii

  1. De cand am descoperit magazinul Yves Rocher de la Vulcan Value Center, mai mereu dau o raita si pe acolo cand merg la cumparaturi si ma uit dupa oferte. Sampoane nu prea folosesc de la ei pentru ca am probleme cu scalpul, dar cremele de maini nu-mi lipsesc niciodata.

  2. Cu siguranta voi folosi si eu acest sampon, nu am mari probleme cu scalpul. Imi place initiativa celor de la Yves Rocher de a folosi mai putin plastic pentru ambalaj.

  3. Nu l-am folosit inca dar am in baie tot unul de la ei, pe cel nonspumant antimatreata cu rodie si imi place mult chiar daca mama mi-a zis ca ei ii face matreata mai multa. O sa-l incerc si pe asta.

  4. Yves Rocher este un brand cu care mă împac foarte bine. Produsele sunt foarte bune si la preturi excelente. Si eu folosesc acest tip de sampon și-l recomand cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.