Întâlnirea bloggerilor din Galați-Brăila (Galați Beauty Swap 3)

Întâlnirea noastră de bloggerițe a ajuns la numărul 3. Mă bucur mult că m-am putut întâlni cu fete cu care vorbesc extrem de mult online și cu care mă înțeleg bine. Ioanaa, poate fi găsită în spatele blogului One Day Butterfly, ne-a adunat și de această dată într-o comunitate frumoasă. Eu am fost un pic pe fugă pentru că fix pe 5 august era și ziua fetiței mele. Nu am reușit să stau foarte mult, dar am apucat să stau suficient de mult încât să apar în poza de grup și să-mi fac și eu câteva poze.

Reîntâlnirea bloggerițelor

La această întâlnire am avut și câteva fete care au fost și din alte orașe. A fost prezentă prietena mea Ionela Popescu din Craiova și Cami Oprea din Constanța. M-am bucurat tare mult să le întâlnesc pentru că până acum am vorbit doar online cu ele. Au fost și câteva fete noi din Galați care au fost prezente și mă bucur să văd că prinde un contur frumos comunitatea noastră.

Întâlnirea a fost la ora 11 pentru că la început era programată o sesiune foto cu produsele primite. Cât timp o bloggeriță se poza, restul socializau și ne-a prins tare bine această perioadă de cunoaștere. Am avut puțin timp să vorbim, să facem poze între noi și să ne relaxăm la o cafea. Chiar dacă sunt din Galați, recunosc că până acum n-am mai fost la 55 PUB. Este o locație frumoasă și cochetă și cu siguranță o voi frecventa de acum pentru că veți vedea și în poze cât de drăguț este interiorul acestui pub.

Distracția a fost întreruptă de Regivero. Un brand nou apărut pe piață care promite să rezolve problemele părului prin cele mai eficiente produse. După o scurtă prezentare a produselor, cei de la Regivero au vrut să aibă o poză de grup cu noi și bine au făcut pentru că așa apărem noi toaate în poze. Sunt tare nerăbdătoare să încerc aceste produse și să văd dacă sunt eficiente și pentru părul meu.

Sponsorii întâlnirii de bloggerițe

Sponsorii evenimentului au fost: Adda Shop, Beautyone, Fragonard, Biofin, Naturisti.ro, Herbagen, Bioderma, Amargan, Amalia.ro, Valentino Cosmetics, Perspirex, Trendline, Caress, Zenz, ApiLand, Golden Rose, Yumm, Elemis, Sano, Mark, Elemental, Lambre, Bio Aleea, Arboria Plant, Pellamar, Biorita, Green Cosmetic, și nu în ultimul rând Regivero.

Din păcate nu am primit și produsele celor de la Bio Boutique și Naturway, deoarece nu au mai trimis produsele promise.

Eu m-am simțit tare bine în compania fetelor și abia aștept să le revăd. Am râs, m-am distrat, am socializat și la sfârșit fiecare a plecat cu câteva produse care mai de care mai interesante. Am să vă arăt ce am primit de la fiecare sponsor și cât de bine m-am înțeles eu cu produsele primite

You may also like

13 comentarii

  1. Foarte frumoase și benefice mi se par aceste întâlniri! Mi-ar plăcea și mie să iau parte la asemenea evenimente, însă nu știu ce condiții trebuie să îndeplinesc!

  2. deci asta e poza de grup pe care nu voia Gabriela Bratu sa ne-o arate? Avantaj eu ca va urmaresc blogurile multora dintre voi si nu am ratat-o. Asteptam impresii despre noile produse primite.

    PS: Superba rochia si minunati cerceii! Stii ca sunt fan al cerceilor de forma si dimensiunea asta, nu?

  3. Cristina a fost pe faza la poza de grup eu n-am pus-o, nu am gasit niciuna in care sa ne uitam toate unde trebuie. Ma bucur ca ai venit, ma. Bucur ca te-am. Revazut! La mai multe ❤️

  4. A fost o super intalnire si ma bucur ca am putut sa ne cunaostem mai bine. Evenimentul a fost unul reusit, foarte multe noutati am aflat si primit, sponsorii au fost tare generosi cu noi!
    Abia astept sa ne revedem.

  5. Ramo, ti-am zis cat de bine iti sta cu rochita, nu? Foarte fain eventul, se vede ca te-ai simtit bine! Zambetul tau e de milioane! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.