Plush Bio – magia cosmeticelor de top

Plush Bio m-a impresionat plăcut încă de la primirea coletului. Nu știam foarte multe despre produsele lor și m-am bucurat să le descopăr. Eu le-am primit în cadrul întâlnirii de blogerițe și pachetul a fost unul foarte generos. Am să detaliez mai jos fiecare produs în parte și modul în care acționează acesta în speranța în care vă va fi și vouă de ajutor.

Produse Plush Bio primite

Mousse Purifiant Demachiant cu cărbune activ – Cărbunele activ curăță blând pielea, ajută la rafinarea aspectului porilor dilatați, îndepărtează eficient impuritățile, punctele negre și celulele moarte. Astfel, după utilizarea produselor cosmetice cu cărbune activ pielea capătă un aspect catifelat și uniform. Însă cea care transformă cărbunele activ într-un ingredient cosmetic de excepție este capacitatea sa de a îndepărta impuritățile de pe piele fără să absoarbă și vitaminele și substanțele nutritive, contribuind la menținerea frumuseții și vitalității tenului. Este important de menționat că se păstrează la frigider.

Mousse Purifiant Demachiant cu cărbune activ Plush Bio – Cărbunele activat este un ingredient special datorită capacității sale de a absorbi impurități de până la de 200 de ori greutatea sa. Mousse-ul purifiant cu cărbune activat acționează eficient, îndepărtează excesul de sebum și impuritățile, curăță în profunzime porii și previne formarea punctelor negre dând tenului un aspect fresh.

Apa Micelară & Tonică – iasomie, acid hialuronic microincapsulat, Plush Bio

Cremă Prințesa Japoneză – regenerare absolută Plush Bio – Crema se aplică zilnic și poate fi introdusă în ritualul de frumusețe pentru a preveni apariția ridurilor sau ca formulă de regenerare și hidratare. Crema este îmbunătățită cu active care conferă luminozitate pielii. Este important de menționat că se păstrează la frigider.

Pure 12 Cranberry Enzyme – spray pentru față Plush Bio – poate face minuni pentru frumusețea tenului dumneavoastră. Extractul de merișoare are rol antioxidant, protejează pielea de efectele factorilor de mediu și stimulează producția de colagen. Este important de menționat că se păstrează la frigider.

La Reina – Lifting intensiv de ochi Plush Bio – Conjugarea între acidul hialuronic și untul de mango fac din conturul de ochi „La Reina” un produs cu acțiune intensivă în ceea ce privește hidratarea și regenerarea zonei perioculare, ajutând la prevenirea și estomparea liniilor fine. Este important de menționat că se păstrează la frigider.

Mască de mătase pentru ochi ‘Plush Bio Silk

Am încercat destul de puține produse dintre cele menționate și asta pentru că am o rutină de îngrijire în prezent și nu pot s-o schimb radical. Încerc să reintroduc treptat produse noi pentru că în prezent consider că am un echilibru și sunt mulțumită de felul în care arată tenul meu.

Sunt curioasă care dintre aceste produse vă tentează?

You may also like

18 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.