Planuri noi de cumpărături pe Zaful

ZAFUL rămâne cel mai îndrăgit site online cu haine. În prezent nu mai am nici o comandă dată la ei și parcă mi s-a făcut dor de puțină shopingăreală și să-mi pierd ore întregi pe site căutând comori. Știu că august este o lună de vară și cu toate astea eu caut haine de toamnă – iarnă. Având în vedere că ajung coletele cam în 30 de zile, ar ajunge undeva după mijlocul lui septembrie.

Pulovere pentru sezonul rece

Anul trecut mi-am luat foarte multe pulovere. Chiar aș putea să spun că am vreo 2 rafturi de pulovere și parcă mi-aș mai lua măcar vreo 2 modele noi. Partea proastă este că acestea ocupă destul de mult spațiu pentru că sunt voluminoase, dar trec și de acest inconvenint. Pe Zaful au adăugat modele noi și dați click aici dacă vreți să vedeți și voi modele noi de pulovere.

Calitatea puloverelor și a hainelor în general este foarte bună. Nu-mi amintesc să fi avut vreo neplăcere din punctul ăsta de vedere. Și să fiu eu sănătoasă câte comenzi am dat pe Zaful. Aș putea să spun că au fost fără număr. Atâta timp cât analizăm suficient de bine poza ne putem face idee cam cum arată hainele pe corp. Toate detaliile se regăsesc în poze.

Cele mai fashion haine se găsesc doar pe Zaful

Zaful este unul din site-urile unde găsim cele mai în vogă modele. De multe ori intru pe site pentru a mă inspira din modelele propuse și ca să văd ce se mai poartă. Încerc să țin pasul cu noutățile deși uneori îmi este greu să le accept și prefer să mă îmbrac cu ceea ce știu că-mi place, ce mă avantajează și care se potrivesc stilului meu vestimentar. Cred că așa ar trebui să procedeze toată lumea. Nu este nevoie să te îmbraci după ultimele tendințe dacă acestea nu sunt tocmai pe placul tău sau nu se potrivesc stilului tău vestimentar.

Apelez des și la accesoriile de pe site-ul lor. Acestea au niște modele foarte frumoase și unele sunt inspirate după branduri celebre. Am auzit că multe dintre modelele lor de genți sunt copii fidele sau parțiale ale firmelor precum zara, michael kors, etc. Mă bucur că nu se regăsește brandul menționat pe ele pentru că asta nu-mi place. Eu când cumpăr un produs de pe Zaful îl aleg pentru model, nu pentru brandul menționat.

Ce părere aveți despre magazinul online Zaful? Considerați că hainele de pe site sunt potrivite stilului vostru vestimentat?

You may also like

11 comentarii

  1. Si mie mi se pare normal sa ne imbracam cu ceea ce ne vine bine nu cu tot ceea ce este in tendinte chiar daca nu ni se potriveste.

  2. am vazut si eu ca pe Zaful apar zilnic produse noi din colectia de toamna si ma bucur ca le baga din timp ca sa putem comanda si sa ne si ajunga produsele comandate inainte sa vina sezonul rece. Multe modele de pulovere superbe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.