La ce să fim atenți când mergem într-un spital sau într-o clinică

Mersul la spital nu prea este motiv de bucurie. Mergem de multe ori cu teamă la spital, lipsiți de încredere și temători de ceea ce am putea găsi acolo. Putem alege, atunci când situația o impune, să mergem la acel spital care ne oferă încredere și ne face să ne simțim în siguranță. Sunt câteva aspecte de care ținem cont atunci când mergem la un spital pentru control sau efectuarea unor analize.

Curățenia este cea mai importantă

Uneori, stilul de viață, stresul, factorii genetici, duc la îmbolnăvirea noastră și ne împing în spitale. Știm că am ajuns la un spital bun atunci când vedem că totul este impecabil în spital. Pereții si podelele curate, fără igrasie și mucegai. Lipsa insectelor și dăunătorilor, sunt primele aspecte care ne fac impresie bună și ne ajută să ne dăm seama că vom fi îngrijiți într-un spital curat. Uniformele medicale nu sunt trecute cu vederea. Aceste aspecte ne vor arăta cât de mult își dă interesul conducerea spitalului.

Într-un spital sau o clinică grija pentru confortul pacienților este cea mai importantă. În plus, ținem cont de aceste aspecte pentru că igiena este primordială pentru sănătatea noastră. Pacienții vorbesc despre ceea ce întâlnesc în clinică, și sunt cei care oferă recomandare cunoștințelor. Astfel, un spital poate fi trecut pe lista celor bune.

Obiectele de mobilier

Nu doar menținerea curățeniei ne ajută să știm că am făcut alegerea bună. Un mobilier pentru spitale modern și impecabil ne face o impresie bună. Spitalele pot investi în mobilier special pentru spital unde pot ține medicamente și obiecte sanitare. Conducerea unui spital poate apela la mobila de comanda în Bucuresti pentru spital. De aici pot alege cele mai bune și frumoase corpuri sanitare de mobilier.

Timpul alocat realizării analizelor

Promptitudinea și rapiditatea efectuării unor analize ajută la evitarea apariției complicațiilor sau chiar a problemelor grave care ne pun viața în pericol. O clinicî care dispune de personal suficient și de aparaturî ultramodernî pentru efectuarea analizelor în cel mai scurt timp ne poate salva viața.

O bună comunicare cu cadrele medicale

Este important ca medicii și asistentele să aibă timp și dispozitie pentru a ne oferi explicații pe înțelesul nostru cu privire la diagnostic și medicamentație. În cazul anumitor diagnosticuri și medicii ne pot face recomandari medicale sau pentru alte clinici sau medici. O comunicare bună cu cadrele medicale ne va oferi încredere și siguranță că avem pe cineva pe care ne putem baza.

Ce așteptări aveți de la o clinica sau un spital?

You may also like

11 comentarii

  1. Imi doresc de la un spital ca totul sa fie curat si cadrele medicale sa fie in armonie cu pacientii.

  2. Curatenia e prima la care ma uit cand intru intr-o clinica privata. La stat… mai greu de urmat pasii in alegerea unitatii medicale pentru ca mai toate sunt la fel. Conteaza foarte mult si atitudinea personalului pentru ca daca receptionera ma trateaza cu greata, eu plec inm secunda doi.

  3. In general nu mi plac spitalele, dar cand e nevoie vreau cadre medicale dedicate si multa , multa curatenie. Sa fim sanatosi si sa nu avem nevoie de vizite dese la spital!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.