Colopisimele isi fac de cap

Ora 7: În toată firma este o liniște mormântală. Dintr-un sertar se aude o chicoteală și un mic foșnet. Încă puțin și începe nebunia …

Ora 8: Se simte un miros de cafea și forfota se instalează în toată firma. Un domn serios deschide sertarul și se îngrozește … hârtiile sunt vraiște și pătate de tuș pe alocuri! Nici măcar nu bănuiește că cele 2 ștampiluțe s-au jucat voioase și au încercat să facă singure toată treaba.

Datiera a încercat să se descurce singură și să schimbe ziua dar nu prea i-a ieșit. Este cea mai folosită ștampilă Colop din firmă și ea este cea mai necăjită. Nimeni nu are grijă de ea și după ce se folosesc de ea o aruncă de fiecare dată. Ar vrea să aibă și ea un regim preferențial ca personalizata. Toată lumea o folosește cu mare grijă și se comportă frumos cu ea. S-a auzit în firmă vorbindu-se că este cea mai prețioasă ștampilă și trebuie folosită cu grijă.datiera-min

Invidia și discuțiile dintre cele două ștampile este inevitabilă și zilnică. Datiera ar dori să înainteze o cerere la director dar nu are cine să i-o scrie! Până la urmă se consolează cu rolurile pe care le au fiecare în firmă și își fac treaba cu aceeași plăcere.

În fiecare zi ele lucrează cu diverse tipuri de persoane și s-au obișnuit să vadă fețe triste, persoane recalcitrante care nu vor să aștepte nici măcar un minut, oameni frumoși și zâmbitori dar și multe persoane nehotărâte. Nu este ușor să faci față tuturor provocărilor dar trebuie să găsească o soluție pentru fiecare problemă și în finale cele două ștampiluțe fac echipă bună și mobilizează rapid atunci când au ceva de făcut.

Ora 19: Amândouă răsuflă ușurate și își șterg hăinuțele colorate pline de amprente . A fost o zi grea și se așează comod în cutia specială prevăzută în sertar. Mâine va fi o nouă zi poate la fel de agitată.

Nu cred că mai sunt persoane care nu a auzit de COLOP! Fie că ești în postura de angajat sau cea de angajator cu siguranță știți că această firmă este cea mai populară în rândul ștampilelor și fie că aveți nevoie de o ștampilă personală sau pentru firmă, ei vă pot ajuta. Acum puteți face și comenzi online prin completarea unui formular cu detaliile pe care le doriți iar coletul ajunge în câteva zile acasă.

Am scris acest articol  pentru proba numărul 5 susținută la SuperBlog 2016!

You may also like

10 comentarii

  1. Si eu am lucrat mult timp cu stampilele Colop si imi placea totul la ele, de la sunetul pe care il faceau pana la claritatea culorilor si durabilitatea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.