Produse de îngrijire cu Neem Himalaya

Am folosit pâna acum un singur produs Himalaya care de fapt era o mostră cu un exfoliant de față și mi-a lăsat o impresie bună. Am tot zis să mai încerc produsele lor, dar nu le-am văzut prin hypermarket-uri. De multe ori folosesc aceleași produse din obișnuință. Timpul alocat cumpărăturilor este limitat nu îmi permit să pierd prea mult timp la raionul cu cosmetice.

M-am abonat la o revista pentru copii Pap tot și cu ocazia asta am început să îi urmăresc și pe Facebook. Recent au avut un concurs prin care ofereau 5 produse cosmetice Himalaya. Norocul a fost de partea mea și am câștigat acest set interesant.

 

Am primit coletul la scurt timp de la anunțarea câștigătorului.  Coletul l-am primit cu tot cu o gentuță de cosmetice foarte drăguță și frumos organizată care îmi este tare folositoare. De foarte mult timp nu am mai folosit un săpun solid pentru că îmi plac mai mult cele lichide și le consider mai igienice. Acesta este un săpun protector cu Neem și Șofran indian. Are un miros plăcut și cu siguranță îl voi încerca.
 
Sunt încântată că printre produse se află un exfoliant. Acesta este un exfoliant de față cu Neem și sper să ne înțelegem bine.  Mi-am făcut stocul de produse pentru curățarea feței. În afară de produsul de la Balea pe care îl am în prezent își mai așteaptă rândul o spumă pentru curățarea feței. Sper ca anul ăsta să termin spuma de la Balea și Himalaya și să pot face o comparație între ele.
Ultimul produs este o mască purificatoare cu extract de Neem. Până acum nu am mai auzit de Neem, dar am citit că planta ar fi denumită „tămăduitorul tuturor bolilor”.  Asta m-a făcut s-mi doresc să încep să le încerc imediat. Mă bucur că aceste produse sunt pentru tenul mixt/gras.
A mai folosit cineva vreunul din aceste produse Himalaya? Ce părere v-au lăsat?

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.