Curățarea tenului cu produse Gli Elementi (Green Cosmetics)

Green Cosmetic a fost sponsor la Galați Beauty Swap 3 și ne-au dat spre testare produse de îngrijire. Gli elementi este un brand din Milano, Italia care m-a atras încă de la început prin faptul că produsele au un ambalaj elegant. Produsele lor sunt bazate pe ingredientele geo termale, ceea ce pe mine m-a făcut extrem de curioasă și dornică să le încerc.

Gli elementi – Gel de curățare dermo-purifiant

Gelul de curățare este pe bază de apă sulfuroasă geotermală, care curăță în profunzime pielea, normalizând în același timp producția de subum. Este un produs eficient pentru tenul gras/mixt, așa cum îl am eu. Pe etichetă este menționat ca fiind un gel spumant tocmai pentru că o dată aplicat pe ten trebuie să formeze o spumă fină care ajută să curețe tenul eficient. Eu am tenul mixt și secreția de sebum este îndepărtată cu ușurință și tenul meu rămâne curat și luminos după folosirea acestuia. Îmi place și modul de aplicare. Acea pompiță cu care este prevăzută sticla ajută să dozeze suficient produs și este evitată risipirea produsului. Mirosul este unul pe care n-aș putea să-l asociez cu ceva anume. Aș putea să spun care are un miros fin, nederanjant.

Acest produs are o cantitate generoasă, 200 ml, și poate fi achiziționat de pe www.greencosmetic.ro !

Loțiune tonică Gli elementi

Loțiunea tonică are ca bază aceeași apă sulfuroasă geotermală. Mi se pare că ea completează perfect ritualul de curățare a tenului. Am fost sfătuită de dermatolog ca după aplicarea unui produs de îndepărtare a machiajului să folosesc și o loțiune tonică care să îndepărteze absolut toate impuritățile care nu au dispărut după demachiere. Eu o folosesc de 2 ori pe zi și o folosesc atât pe față, cât și pe gât.

Ambele produse au 200 ml și sunt valabile 12 luni de la deschidere. Sunt produse care promit să curețe eficient tenul.

You may also like

12 comentarii

  1. Am auzit de aceste produse in Italia si am auzit ca sunt foarte bune! Mă bucur ca ai ocazia sa le folosesti!

  2. nici eu nu foloseam lotiunea tonica acum vreun an, apoi mi-a povestit o prietena despre beneficiile ei, am incercat si am vazut ca este diferenta intre cum ramane tenul dupa simpla demachiere si cum se prezinta dupa aplicarea unui produs tonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.