Cum să îți modernizezi casa. Sfaturi și idei pentru o casă frumoasă

Casa este locul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului liber. Aici creăm amintiri, ne odihnim, ne creștem copii și ne desfășurăm activitățile cotidiene. Deseori simțim nevoia de a schimba ceva, de a reda un strop de culoare. Trebuie să ținem pasul cu trenurile arhitecturale, decorative, și artistice ale casei. Casa spune multe despre noi, felul în care o decorăm, obiectele de mobilier pe care le alegem, schimbările pe care le facem și întreținerea ei. Aceste aspecte esențiale nu trebuie deloc neglijate pentru a ne bucura de confortul maxim în căsuța noastră modernă. Iată de ce putem ține cont pentru a avea o casă cât mai plăcută.

Creează-ți un dormitor odihnitor

În dormitorul casei noastre petrecem ore bune din viață noastră. Acest spațiu trebuie amenajat cu atenție pentru a ne bucura de un somn odihnitor. Culorile pe care le alegem pentru pereții camerei, nuanțele așternuturilor, tipul de mobilier ales pentru dormitor, ne influențează starea de spirit. Albastru, galben, verde și mov, sunt nuanțele pentru care putem opta pentru o stare de spirit relaxantă. Draperiile dormitorului trebuie să fie în nuanță cât mai închisă și suficient de groase pentru a nu permite razelor soarelui sa pătrundă în locuință.

Optează pentru uși glisante de sticla pentru un design atrăgător

O ușă este elementul care ne permite accesul în locuință. Aceasta este prima componentă cu care venim în contact atunci când pătrundem în orice casă. Alegerea unor usi de sticla glisante atât pentru interior, cât și pentru exterior poate crea un stil elegant al unei case. Ușile de sticlă sunt un nou trend în materie de obiecte de mobilier, prezentând și numeroase avantaje. Pentru instalarea de uși de sticlă glisante nu sunt necesare foarte multe materiale de prindere. Este foarte rezistentă o astfel de ușă. Sticla este una de bună calitate, fiind rezistentă la șocuri sau intemperii. Aspectul lor este foarte atrăgătoare, având rolul de a valorifica zona în care sunt amplasate. Sunt ușor de accesat atât la întrarea cât și la ieșirea din orice încăpere. Creează senzația de spațiu aerisit și permite pătrunderea soarelui în casă.

Amenajează o bucătărie dichisită și o baie cochetă

Bucătăria și baia sunt încăperi de care suntem dependenți, în fiecare zi trebuie să gătim ceva și să ne preocupăm de îngrijirea personală. Pentru baie și bucătărie vom alege un mobilier funcțional și cu un design cât mai atrăgătoar. Alegeți un mobilier care să urmeze același stil. Oglinzile și ele trebuiesc alese cu grijă. O oglindă asigură strălucire și oferă un aer cochet unei încăperi.

Un living spațios

Livingul este spațiul în care ne petrecem timpul liber. Aici putem face diverse activități. De aceea avem nevoie de spațiu. O masă cu scaune sunt indispensabile din orice sufragerie. Însă, putem alege piese de mobilier de mici dimensiuni. O canapea drăguță, cu imprimeu floral trebuie să se regăsească și în livingul nostru. În perete este obligatoriu să punem un televizor. Serile cu familia, în livingul casei, vizionând un film sunt de neînlocuit.

Ce fel de obiecte de mobilier alegem pentru a schimba ceva în casă?

You may also like

14 comentarii

  1. Eu imi petrec foarte mult timp dimineata in bucatarie si dupa masa in living. Am inercat sa le mobilez in asa fel incat sa ma simt bine.

  2. si mie mi-a placut tare mult ideea de a monta usi de sticla glisante pentru ca mi se par nu doar elegante, ci si practice. Lasa mai multa lumina sa intre, creeaza iluzia unui spatiu mai mare si mai deschis, dar sotul meu nu a fost de acord cu ele. Mi-ar placea am o terasa afara cu iesire din camera si astfel de usi de sticla glisante, sa pot admira peisajul in fiecare dimineata direct din pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.