Fotolii ieftine

Fotoliile de astazi sunt pentru noi un subiect absolut obisnuit si familiar al locuintei. Asezandu-te pe un fotoliu moale, nici macar nu-ti trece prin minte, cand si unde a aparut aceste mobilier confortabil in viata oamenilor. Fotoliul este una dintre cele mai populare piese de mobilier. Si acest lucru este destul de usor de inteles. La urma urmei, cumparand fotolii ieftine, la un pret foarte rezonabil, vei avea un scaun confortabil unde te poti relaxa in fata televizorului, cat si un loc confortabil in timpul zilei, care nu va ocupa mult spatiu in camera.

Un fotoliu extensibil este solutia ideala pentru camerele compacte. Cel mai adesea fotoliile ieftine sunt piese de mobilier ce se pot transforma in locuri de dormit confortabile, mai ales pentru dormitoare mici, camere pentru copii, birouri. Aceasta este o modalitate foarte buna de a oferi un pat pentru un copil sau un oaspete intr-un apartament cu un dormitor. Daca este necesar, acest mobilier poate fi instalat chiar si in birouri.

Fotolii functionale si confortabile

Fotoliul pat este atat un loc de dormit, care ocupa un minim de spatiu, latimea fotoliului rabatabil modern variind de la 60 la 90 de centimetri, oferind tuturor posibilitatea de a alege un model pentru a se potrivi nevoilor sale. Unele modele sunt echipate cu o cutie pentru rufe, ceea ce iti permite sa maximizezi utilizarea rationala a fiecarui centimetru din spatiul camerei. In magazinul online poti gasi fotolii ieftine cu un design elegant si modern, cu o bogatie de texturi si culori, fiabilitate excelenta si functionalitate si, desigur, confort. Si toate acestea, la preturi foarte moderate si accesibile.

Astazi, acestea sunt fabricate folosind cea mai recenta tehnologie, care imbunatateste mult functionalitatea, permite crearea unui design eficient si care le extinde durata de viata. Astfel de produse se incadreaza usor in orice interior, devenind unul dintre elementele sale decorative. Inainte de a trece direct la selectie, asigura-te ca achizitia este adecvata. Acest tip de mobilier ofera mai multe avantaje:

  • Aspect estetic. Fotoliile moderne arata foarte elegante si, pentru a vedea acest lucru, nu trebuie decat sa te uiti la fotografiile cu canapele din catalogul online.
  • Salveaza spatiul. Datorita formei sale, un astfel de mobilier ocupa putin spatiu in camera si elibereaza spatiul de locuit al acesteia, ceea ce este deosebit de important pentru o casa mica. Fotoliul permite, de asemenea, o zonare eficienta in camera de zi, daca suprafata acesteia este suficient de mare.
  • Multe modele sunt echipate cu un spatiu pentru lenjerie si exista multe modele care pot fi transformate intr-un spatiu de dormit excelent. Dimensiunea este un criteriu fundamental atunci cand alegi o astfel de piesa de mobilier, pentru o camera mica. In cazul in care casa are ferestre mici, selecteaza modelul astfel incat spatarul sa nu se suprapuna ferestrei.

You may also like

18 comentarii

  1. Mie îmi plac foarte mult fotoliile extensibile- sunt super-utile! Am două în apartament- musafirii noștri spun că dorm mai bine ca acasă în ele! 😀

  2. Apropo de fotolii… eu am facut o greseala ca am luat un coltar mare pentru sufragerie si am zis ca nu mai fotolii pentru ca ocup prea mult spatiu. E aiurea cand vin musafirii la noi, ca daca ii insiram pe coltar, nu se vad ochi in ochi. Era mai bine cu fotolotii, dar nu am gandit-o corect de la inceput.

  3. De curand mi-am luat o canapea si parca as avea nevoie si de un fotoliu. Am un loc liber in sufagerie si parca ar merge umplut cu un fotoliu

  4. Fotoliul si canapeaua sunt preferatele mele pentru relaxare. In fotoliu imi petrec foarte mult timp,mai ales atunci cand stau la laptop sau cand citesc. Ar prebu inlocuit, fiindca nu ma mai simt atat de comod in el, as vrea unul mai mare.

  5. Dacă e vorba de fotoliu, aleg extensibil să fie. Adică să arate și bine și să fie și util, nu? Că niciodată nu știi când ai musafiri ce rămân peste noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.