Cum trebuie sa ai grija de telefonul tau

iphone-6-minTelefonul a devenit un accesoriu indispensabil. Dacă dintr-o întâmplare îmi uit telefonul acasă este ca și cum mi-aș uita capul. În telefon păstrez de la numere de telefon, la adrese de mail, pin-uri de la carduri, parolele de la toate site-urile unde am cont, etc. Când am zis totul nu am glumit așa că trebuie să am o grijă sporită față de el. Nici nu vreau să îmi închipui ce m-aș face fără el.

Îmi aduc aminte și acum când mi-am cumpărat un telefon scump și după nici o lună i-am crăpat ecranul. Efectiv muream de ciudă că nu am fost suficient de atentă și că l-am stricat atât de repede.

De câțiva ani buni am început să folosesc Iphone și am avut pe rând 4, 4S, 5 și acum am vrut un Iphone 6S. A vrut copilul telefon așa că scumpul meu iubit a făcut cea făcut și mi-a făcut și acest moft că na …. Dar nici bine nu am primit telefonul că a început morala. Când primești telefonul să ai grijă de el și să nu-l arunci în geantă printre chei, oglinzi, perii și alte chestii care îl pot zgâria. Să fii atentă să nu-l scapi pe gresie că-ți iei adio de la el în secunda doi. Și numai chestii din astea că mă luase și teama să pun mâna pe el.

Mă cunosc! Sunt genul ăla de persoană stângace care fac câte o trăznaie, mai scap câte ceva pe jos, mă împiedic chiar dacă nu este nimic pe jos și chestii de acestea minore.

husa-iphone-6-min

Într-un final am primit coletul de la Orange cu noul meu telefon. Era fix așa cum îmi doream Iphone 6S gold. O minunăție. Știind polologhia de acum câteva zile nu îl puteam lua la purtat că deja mă luase teama că-l scap naibii pe jos așa că am hotărât să îmi iau 2 -3 huse IPhone 6 ca să am de schimb. Mă plictisesc repede de ele și din acest motiv vreau să le schimb mai des.

Dacă tot am hotărât să dau comandă am luat și 2 huse samsung galaxy S6 edge pentru iubitul meu și mi-am luat și o folie de sticlă pentru telefonul meu. Am înțeles că în momentul în care telefonul are parte de o lovitură puternică se sparge folia de sticlă și ecranul scapă.

Ciocotec.com s-a ocupat de comanda mea și mi-a ajuns într-un timp record comanda. Iubitul meu s-a ocupat de tunarea telefonului meu. Eu nu sunt așa de îndemânatică să îmi fi pus singură folia de sticlă dar el s-a descurcat. Mi-a pus și husă și în nici 30 minute am și reușit să-l scap din mână. Nu știu ce am vrut să fac. Căzătura a fost ușoară dar mă bucur că telefonul avea și folie și husă și nu a pățit nimic. Pfiuuu

You may also like

5 comentarii

  1. ce imi place modelul, chiar am vazut ca la Iphone sunt o gramada de modele de huse eu am asus si abia i-am gasit ceva..cred ca data viitoare voi analiza bine ce imi cumpar

  2. Trebuie sa fii foarte atenta la telefon si sa il porti cu husa de fiecare data pentru ca altfel risti sa ii faci o gramada de zgarieturi si intr-un final sa se zgarie atat de rau de nu mai vezi absolut nimic pe ecran. O spun din propria experienta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.