Produse 100% naturale de la Techir

Nămolul de la Techirghiol este foarte cunoscut în întraga lume pentru beneficiile lui extraordinare asupra corpului. Techir îmi este o firmă de produse naturale care are ca principale ingrediente apa salină și nămolul sapropelic din lacul Techirghiol. Numele firmei vine de la orașul în care aceasta activează și cred că acest lucru este de mare ajutor pentru a reuși să reținem exact proveniența ingredientelor minune.

Toate produsele au în componența lor apă salină. Aceasta are rolul de a vindeca orice fel de rană și de-a o  închide într-un timp foarte scurt.  Nămolul sapropelic tratează afecțiuni reumatologice, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic, afecțiuni ginecologice, afecțiuni dermatologice, etc. Cu alte cuvinte, combinarea acestor produse miraculoase nu fac altceva decât să ajute pielea să arate mult mai bine.

Recunosc că aceste produse au venit ca un fel de provocare pentru mine. A trecut foarte mult timp de când n-am mai folosit săpun solid. Din comerț nu cumpăr săpun solid pentru iubesc săpunul lichid și pe corp nici măcar nu-mi mai amintesc când a fost ultima oară când am folosit un săpun. Să vă arăt ce produse am primit și cum a decurs experiența mea cu acestea. Dacă vreți să găsiți aceste produse, puteți intra pe site-ul celor de la Techir de ⇒ AICI.

Cremă de mâini și călcâie Techir

Primul produs din colet care mi-a atras atenția a fost această cremă de mâini și de călcâie. Recunosc că nu pun mare preț pe mâini și mă dau cu cremă atunci când îmi aduc aminte. Nu am nici un ritual bine stabilit în acest sens. Despre picioare nu pot spune același lucru. În perioada de vară le acord o atenție mai specială. Urăsc să văd niște călcâie neîngrijite și poate că tocmai din acest motiv îmi place ca tălpile mele să arate foarte bine.

Crema de la Techir are rolul de a regenera cât și de a proteja pielea crăpată. Evident că aceasta are rolul de a hidrata foarte bine pielea pentru că acest aspect este printre cele mai importante. Eu am preferat să o aplic seara, înainte de culcare, pentru că vroiam s-o las să acționeze pe toată perioada nopții. Crema are o textură ușoară și intră foarte repede în piele. Îmi place că nu îmi lasă o peliculă grasă la suprafață.

Săpun exfoliant hidratant de corp Techir

Săpunul acesta m-a cucerit prin miros. Are un miros puternic și ușor înțepător și asta datorită principalelor ingrediente: portocală, scorțișoară și niaouli. Pe lângă aceste ingrediente care au rolul de a ne gâdila ușor simțul olfactiv, mai găsim și ingredientele principale ale produselor Techir, apă salină, nămol sapropelic și algă cladophora.

Încep prin a vă spune că nu mai țin minte de când n-am mai folosit un săpun cu care să mă spăl pe corp. A fost o adevărată provocare pentru mine și recunosc că mi-a stârnit interesul și curiozitatea. Particulele exfoliante din săpun nu se simt foarte tare, ba chiar sunt ca un fel de mângâiere. Nu m-au deranjat în nici un fel și sunt convinsă că și-au făcut treaba. Săpunul nu face prea multă spumă, dar după clătirea acestuia cu apă, pielea se simte curată. Nu același lucru îl pot spune despre hidratare. Am simțit nevoia să aplic o loțiune de corp pentru că nu aveam acea senzație de hidratare ca în cazul altor produse.

Săpun pentru ten acneic și încărcat Techir

Acesta este un alt săun interesant care are o altă combinație interesantă de ingrediente precum eucalit, argilă și tea tree. M-au fascinat aceste ingrediente și cunoscând efectele benefice ale acestora pentru ten, am zis că trebuie să vedem cum îmi simt fața după folosirea unui săpun solid. Tot timpul am fost de părere că acesta usucă excesiv tenul.

Săpunul se alică ușor e față și nu face foarte multă spumă. Eu v-aș sfătui să evitați pe cât puteți zona ochilor. Chiar și cu ochii închiși, acesta s-a strecurat în ochii mei și de atunci evit zona ochilor. Tenul meu este unul mixt și zona T are tendință de îngrășare, așa că am găsit potrivit acest produs pentru mine. Produsul nu mi-a uscat deloc tenul și chiar a fost o senzație plăcută și deloc deranjantă. După folosirea acestui săpun, se recomandă folosirea unui produs hidratant și acesta poate fi crema pe care o folosiți în mod normal.

Săpun dobrogean Techir

Săpunul dobrogean este unul blând și care poate fi folosit pe ten, corp sau chiar mâini. Printre ingredientele acestui săpun se găsește laptele de capră, mierea, portocala și scorțisoara. Miroase foarte bine și parcă îmi pare puțin rău că acest miros nu persistă și după folosirea acestuia. Este un săpun hidratant și pot să spun că pielea mea nu s-a simțit deloc uscată după folosirea acesteia. Cel mai des l-am folosit pentru mâini și am încercat să-l protejez și să nu-l las să stea în contact cu apa pentru a nu se strica.

 

Mă bucur c-am descoperit produsele Techir și că am șansa să cunosc atât de multe firme românești care fac o treabă excelentă. Am fost impresionată de combinațiile de ingrediente ale acestor produse și de mirosul plăcut pe care l-au lăsat în baia mea. Firma este în plină dezvoltare și cel mai probabil vor scoate cât de curând și alte produse noi. Dacă aveți nevoie de câteva produse 100% naturale și vreți să încercați produse ale unor firme românești, vă recomand să apelați cu încredere la ei. Detalii despre produse găsiți pe site-ul lor www.techir.ro

Ce părere aveți despre produsele prezentate de la Techir? Vă tentează?

You may also like

16 comentarii

  1. Cand am vazut denumirea ”Techir” m-am gandit instantaneu la Techirghiol, deci am avut o intuitie destul de buna. Cred ca am mai auzit undeva despre aceste produse, chiar par calitative si eficiente. Si eu mi-as dori sa le cumpar cat de curand 🙂

  2. Vai, îmi amintesc de Techirghiol și băile de nămol de acolo, nu le suportam deloc și trebuia să le fac, însă mirosul mă omora, efectiv. Trebuia să dau cu spray în capac și să îl țin la nas cât timp eram împachetată acolo. Horror. Cred că produsele, în schimb, au un miros mult mai plăcut, așa-i? Eu nu le știam, dar m-am întors în copilărie cu acest articol 😀

    1. Mirosul este foarte placut. Am lasat cele 3 sapunuri in baie si miroase toata baia extrem de frumos de la toate combinatiile de uleiuri si plante pe care le contin

  3. Sapunul dobrogean imi face si mie cu ochiul. A trecut foarte mult timp de cand nu am mai folosit produse de acest gen, cel mai probabil din comoditate, caci imi pare usor cand ajung la supermarket sa arunc in cos si sapunuri, pe langa multe alte prostioare. Desi, daca stau sa ma gandesc, e chiar mai comod sa dau o comanda online si sa primesc produsele alese la usa. :)))

  4. Am tot vazut poze la tine cu aceste sapunuri. Asteptam review-ul. Folosim si sapunuri lichide si solide, pe cele solide imi place sa le achizitionez din vacante, din magazine hand made traditionale.

  5. Nu am folosit niciun produs de la ei desi am auzit de ele, in treacat. As vrea sa incerc sapunul acela pt fata incarcata, acneica. Nu stiu ce se intampla cu tenul meu de la un timp…

  6. Am avut de la Techir un gel pentru curatarea fetei, era ceva special pentru ten gras sau acneic, nu-mi mai aduc aminte, dar mi-a placut foarte mult pentru ca imi curata tenul foarte bine, dar il lasa hidratat. Sunt curioasa cat costa sapunurile asta. fug acum pe site sa vad.

  7. A trecut ceva vreme de cand am folosit o crema de-a lor. Stiu ca sapunul l-am donat pt ca nu ma inteleg cu sapunurile solide si nu am vrut sa il „stric”, mai bine sa il foloseasca altcineva care il aprecieaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.