Alege suveniruri practice și utile pentru o vacanță de neuitat

Vacanța este un moment din viața noastră în care mergem împreună cu familia, cu prietenii sau doar cu persoana iubita. Facem poze, mergem la cumpărături, și nu uităm nici de suvenirurile care ne amintesc de țara respectivă. Iată ce suveniruri putem oferi în funcție de țara în care ne petrecem vacanța.

India

În India avem parte de lucruri frumoase, de multă culoare, locuri exotice și de pasiune. De aici putem alege un dintre modelele de genti Anuschka pe care le putem oferi soției sau pot fi un cadou deosebit pentru nașă. Aceste genți reușesc să devină un suvenir impresionant pentru că sunt pictate manual și au un design atrăgător. Acest dar este unul foarte apreciat și un suvenir util. Femeile sunt pasionate de genți, iar modelele de genți Anuschka pot cuceri și cele mai pretențioase așteptări. O astfel de geanta amintește foarte ușor de frumusețea Indiei și pune în valoarea calitatea unui astfel de produs.

Brazilia

Dacă ajungeți în Brazilia șlapii havaianas sunt unul dintre suvenirurile autentice ale țării pentru care optați. Șlapii brazilieni sunt deosebiți pentru că sunt diferiți de alte tipuri de șlapi din alte țări europene. Dacă știi ce număr poartă la încălțăminte persoana căreia vrei să-i oferi un cadou, cel care îi va primi se va bucura de ei foarte mult.

Franța

Această țară este renumită pentru produsele cosmetice și parfumurile sale. Poți alege pentru prietenele tale câte o trusă de manichiură care se va dovedi foarte folositoare și de care se va bucura să le primească. Acest tip de suveniruri le va aminti de vacanța din Franța a prietenei sale, care i-a oferit darul și de care se va bucura să îl primească. Dacă îi cunoști bine preferințele în materie de parfumuri poți alege un parfum drept suvenir.

Suedia

Suedia este o țara care se remarcă prin design deosebit. Renumită pentru amintiri de genul căluților de lemn. În privința suvenirurilor, Suedia ne oferă și amintiri cu mesaje și figurine decorative. Un mesaj care poate fi încărcat de înțelepciune sau care poate transmite sentimente pe care le simțim pentru persoana căreia îi este destinat suvenirul, acesta fiind foarte apreciat. Figurinele decorative sunt pe placul oricărei persoane și își pot găsi locul în orice colțișor al casei.

Spania

Din aceasta țara minunatț te poți întoarce de aici cu figurine cât mai frumoase sau un costum spaniol tradițional. Spania este încărcată de istorie și sunt foarte multe obiecte care pot fi oferite cadou. Ei au țării ca un simbol al Barcelonei sau ursul și copacul care este simbolul Madridului. Eu am fost plăcut surprinsă să găsesc un magnet de frigider cu paella și n-am putut să trec indiferentă pe lângă el. În concluzie aici este cel mai bun loc din care puteți achiziționa diverse mesaje și figurine decorative.

Tu cu ce fel de suveniruri te întorci din vacanță?

You may also like

16 comentarii

  1. Mi-ar placea sa plec in afara tarii dar momentan doar in tara am fost in vacanta si am cumparat deobicei ca suvenir lucruri practice.

  2. Interesant articolul tău care ne poartă prin destinații ca India, Suedia, Brazilia, Franța sau Spania. De peste tot te întorci cu suveniruri pentru cei dragi iar eu una nu pot trece peste asta.
    Deși magneții de frigider au devenit atât de trendy, sunt în toate formele, culorile ideile posibile, întotdeauna iau și alte suveniruri.
    Cel mai des iau lucruri reprezentative pentru destinația în care mă aflu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.