Zăpadă sau un strop de soare în miezul iernii! Cu gândul la o vacanță exotică

Meteorologii sunt tot timpul nemulțumiți. De mult n-am mai auzit mesaje care să spună că vremea este specifică acestei perioade. Cel mai des aud mesaje precum: „Este prea cald pentru această perioadă.” Problema este că acele zile călduroase au cam trecut și zăpada și-a făcut apariția timid pe la munte și cred că se apropie cu pași repezi și de mine. Asta mă face să mă gândesc tot mai mult la vacante exotice de vis.

Vacanță exotică în miezul iernii

Una dintre dorințele mele este să merg într-o țară exotică atunci când la noi este zăpadă. Mi se pare al naibii de interesant și foarte relaxant. Chiar dacă acest lucru se poate schimba pentru o săptămână. Ar fi interesant să te poți plimba pe malul mării, să te bronzezi, să mănânci fructe de mare și să te joci cu nisipul acela fin de pe plajă. Am mai văzut și acele leagăne agățate de palmiere. Toată lumea își face poze de genul și eu n-aș face excepție.

De multe ori mă gândesc că dacă aș fi puțin mai chibzuită aș putea să-mi iau o vacanță din timp și până când plec să strâng ceva bani de cheltuială. Maldive, Bali sau Bora Bora ar fi cele mai râvnite vacanțe exotice de către mine. Nu m-am uitat exact să văd ce conțin pachetele de pe site-urile de turism, dar cred că marea majoritate sunt foarte complexe. Unele dintre ele sunt doar cu mic dejun, dar din câte am înțeles mâncarea este ieftină și cel mai scump din costul biletului este din biletul avionului.

Vacanță exotică cu Tui Travel

Atunci când vine vorba să optez pentru o vacanță îmi place să apelez la firme consacrate. În acest fel, am printre cele mai mari șanse să prind cele mai bune oferte, să am garanția că plec și îmi oferă un oarecare confort. Aceasta este una dintre cele mai mari firme de pe piață și pot să zic că nu o dată am luat vacanțe de pe site-ul lor. Până acum nu știam că au și sediu în orașul meu, dar recunosc că îmi este mult mai comod și mai practic să folosesc varianta online.

Se mai gândește cineva la o vacanță pe malul mării sau sunt singura?

You may also like

5 comentarii

  1. Nu ești singura care visează.. Și eu vreau soare ☀, plajă , bronz perfect , cu un cocktail în mâna . ❤

  2. Imi place prea mult zapada si iarna ca sa aleg o astfel de destinatie turistica iarna, dar pentru perioada verii nu as zice nu unei escapade intr-un loc exotic.peisajele de acolo te lasa far cuvinte.

  3. Eu sunt mereu cu gândul la vacanța la mare, la soare și la plajă, aș opta pentru o destinație exotică dacă mi-aș convinge sotul sa zboare atatea ore cu avionul, dar cred ca ar fi o vacanta de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.