Barnängen – un brand suedez de încredere

Barnängen este un brand suedez care a apărut în anul 1873. Acest brand i-a cucerit pe nordici prin produse autentice și delicate, fiind astăzi cel mai  și ăndrăgit brand suedez de îngrijire corporală. În magazinele de profil de la noi a apărut de puțin timp. S-au făcut remarcate prin ambalaje simple și cochete și au demonstrat prin calitatea produselor lor că sunt printre cele mai bune.

Când m-am înscris în campania de testare BuzzStore a acestor produse, nu știam exact la ce să mă aștept. Am completat profilul și, în urma completării acestuia, am primit gama Nordic Care. Nu știu cum sunt restul produselor, dar acestea mi se pare că sunt extrem de potrivite pielii mele. În colet am primit

  • un set de 3 produse Barnängen – balsam de corp, loțiune de corp și gel de duș
  • un set Spa și un calendar inpirat din filosofia Lagom
  • 3 seturi cadou pentru prietenhele mele

Gama Nordic Care  este o gamă de geluri de duș și loțiuni de corp, conținând ingrediente inspirate din nord precum și ingredientul original Cold Cream, o formulă inspirată de la faimosul săpun care a făcut marca celebră. Ele sunt îmbinate cu arome ce descriu frumusețea nordică, simbol al feminității și eleganței.

Gel de duș Caring Barnängen pentru piele normală și uscată

Gelul de duș are o textură extrem de cremoasă care face o spumă delicată. Mirosul fin învăluie tot corpul și îți oferă acea stare de bine de care o avem nevoie. Nu este nevoie să folosim prea mult produs. Chiar dacă are o cantitate destul de generoasă, produsul curge destul de ușor prin capacul flip on și nu permite să se risipească din produs.

Pielea mea este catifelată și cu un miros fin, aproape insesizabil. Am avut și zile în care am fost suficient de obosită încât n-am mai avut timp de hidratare, iar pielea mea a arătat impecabil.

Balsamul de corp All Over Rescue Barnängen

Balsamul de corp a fost cea mai mare descoperire. Are textura unei creme, dar cremozitatea acestuia nu poate fi descris în cuvinte. Acesta se comportă foarte bine în contact cu pielea. Se absoarbe aproape instant de piele fără prea mult efort. Îmi place că nu lasă nici un fel de peliculă grasă la suprafață și pielea capătă o elasticitate aparte și se simte hidratată.

Dacă vreți să vă convingeți că produsele Barnängen sunt cu adevărat waw, eu vă recomand să încercați măcar acest produs. Acest balsam de corp este un must-have al acestei veri și nu exagerez cu nimic când spun asta.

Loțiunea de corp Barnängen

Loțiunea de corp poate fi aplicată zilnic după duș. Asigurp o piele fină și catifelată și un puternic efect hidratant. Efectele acestui produs se văd încă de la prima aplicare. Nu este vorba despre povești aici și mă bucur că acest lucru de întâmplă atât de rapid.

Zilele trecute am fost la DM să fac câteva cumpărături și am văzut că acolo se găsește întreaga gamă. Dacă vă tentează ceva și vreți să le încercați, știți unde le găsiți. Bănuiesc că se găsesc în toate magazinele de cosmetice din țară, dar nu pot spune asta cu certitudine. Dacă vreți să le găsiți online, găsiți toată gama aici sau o mică parte din acestea aici.

Care produs vi se pare cel mai tentant?

You may also like

9 comentarii

  1. Eu am varianta pentru piele sensibila si chiar imi place mirosul pe langa asta cantitatea mare iar pretul ezte accesibil

  2. balsamul de corp are o textura foarte densa. Cred ca mi-ar placea si mie. Am mai vazut produsele de la acest brand si pe raft la Cora si ma gandeam eu sunt fabricate intr-o tara nordica, dar nu stiam exact unde. Am mare incredere in cosmeticele suedeze!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.