3 produse de nelipsit în această vară! Idei practice doar pe Joolar.ro

Vara este un anotimp frumos și extrem de călduros. Am învățat că soarele nu este prietenul nostru și că ne poate crea adevărate neplăceri pe piele. Bronzul nu este nici el cea mai bună opțiune și totuși se vede frumos o piele cu un ton mai închis. Iar ochelarii de soare sunt de nelipsit din geanta noastră. Vreau să vă spun care sunt cele 3 produse fără de care nu plec de acasă

1. Ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt extrem de importanți pentru mine. Am ajuns să fiu dependentă de ei. Dacă nu îi port stau extrem de încruntată și am observat că în acele zone apar și mici ridulețe. Ca să evit astfel de probleme, dar și pentru un plus de confort aleg să port ochelari de soare cu protecție UV. Aceștia se găsesc și la câteva sute de lei, dar și la zeci de lei. Totul depinde de buget și de modelul pe care-l preferi.

Eu am câteva modele pe care le prefer și care mă avantajează conform fizionomiei. Nu toate perechile sunt potrivite pentru fizionomia mea. Să încercați mai multe perechi până când faceți cea mai bună alegere. Acum îmi plac mult ochelarii tip oglindă sau în degrade. Pe Joolar.ro am văzut câteva perechi de ochelari de soare care mi-au atras atenția și spre care mă gândesc să mă orientez în următoarea perioadă.

2. Rucsacul

Rucsacul este în permanență alături de mine. Nu plec de acasă fără rucsac. În permanență am de luat cu mine diverse lucruri care îmi sunt indispensabile și pentru că aceste lucruri trebuiesc puse undeva bine, ca să nu stea la vedere, apelez la un rucsac. Acesta este extrem de practic. Îl pun în spate și aproape că uiți de el. În felul ăsta ai libertate de mișcare și ai siguranța că ai cu tine lucrurile fără de care nu te poți lipsi.

Am descoperit rucsacul în momentul în care am devenit mămică. Până atunci n-am avut ochi să-mi dau seama cât poate fi de practic și de comod de purtat. După ce m-am atașat de el, aveam zile în care îl alegeam și în combinație cu outfit-uri mai elegante. Mi se părea că merge la orice deși în urmă cu puțin timp nu-i înțelegeam utilitatea. Așa am început să caut cât mai multe modele. Foarte multe modele de rucsacuri de damă am descoperit pe Joolar.ro. De fapt așa am descoperit acest site.

3. Crema cu protecție solară

În ultimul timp v-am tot vorbit despre protecția solară. Eu recunosc că nu i-am dat importanță foarte mare, dar acum port cu mine în permanență o cremă de față cu SPF 50 atât pentru mine, cât și pentru cea mică. O stresez de fiecare dată și pe ea pentru că îmi este frică. Mie îmi este frică să nu mă aleg cu pete pigmentare, iar fetiței i-a recomandat dermatologul și nu vreau să ies din cuvântul lui.

 

Acestea ar fi 3 lucruri pe care le am cu mine în permanență. Evident că și portofelul este important, că în rucsac am obligatoriu și un ruj, o bombonică, o gumă, etc. Consider că cele 3 sunt foarte utile și eu le am cu mine în permanență.

Ar fi interesant să-mi spuneți care sunt obiectele fără de care nu plecați de acasă. Poate mă inspir și eu de la voi

You may also like

20 de comentarii

  1. ha ha :))) si pana la chioscul din colt eu imi car geanta cu mine ( ca nu se stie nah ….daca ma apuca dorul de duca ):)))) , ruj pe buze si ochelarii de soare !!

  2. Cred ca varianta mea de e produse ar fi fost identica. Dar sa presupunem ca m-am dat de acasa cu protectie solara, asa ca bag 2 scutecel pt cel mic ca al lucru nelipsit :))

  3. si eu imi doresc tot mai tare sa imi cumpar un rucsac pentru ca mi se pare foarte practic in orice anotimp, nu doar vara. Il pui in spate, ai ambele maini libere, e incapator… ce poti sa vrei mai mult?

  4. Rucsacul nu-mi lipseste nici mie. Il port in permanenta pentru ca imi ofera libertate de miscare asa ca am rucsacuri sport, elegante si funny.

  5. Ochelarii de soare nu-mi lipsesc niciodată! Am (aproape) câte o pereche în fiecare geantă pentru a nu uita 🙂
    Desigur geanta, universul meu, balsamul de buze și eșarfa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.