Ultima comandă Zaful(iunie 2018)

A trecut ceva timp de când n-am mai plasat o comandă pe Zaful. Am avut câteva motive personale pentru care n-am mai plasat atât de des comenzi online pe Zaful. Nu cred că interesează pe nimeni acest aspect și tocmai din acest motiv vreau să vă vorbesc acum despre produsele primite. Comanda mea a fost compusă dintr-o bluză și o pereche de sandale tip espadrile.

Bluză – link

Blugi – Zara

Espadrile – link

Bluza era pe Zaful mărime unică și v-am povestit și aici despre faptul că nu eram sigură că-mi va fi ok. După ce am verificat dimensiunile a reieșit că-mi vine, dar eram puțin cam la limită. Am riscat totuși pentru că mi-a plăcut foarte mult modelul și bine am făcut. Această bluză are un material subțite care se aseamănă foarte bine cu inul. Pielea poate să respire și nu te simși ca într-un sac. În partea din față are o broderie interesantă cu cactuși. Combinația de culori și materialul mă fac să cred că am făcut una dintre cele mai bune alegeri. În combinația cu jeanși este absolut superbă.

Cred că aceasta este prima pereche de sandale tip espadrile. N-am mai purtat așa ceva până acum. Arată foarte, da foarte bine. M-am îndrăgostit efectiv de ele. Chiar și pe talpă are acea împletitură. Sunt foarte moi și este o adevărată plăcere să mergi cu ele. Sunt foarte ușoare și au un sistem de prindere pe picior care te împiedică să le pierzi pe drum. Am făcut o alegere foarte bună. Mi-am luat aceeași mărime pe care o port în mod normal și a fost perfect.

Dacă în cazul hainelor mărimea se alege în funcție de croială și se ține cont de tabelul de mărimi, în  cazul încălțamintei, mărimea este aceeași. Nu trebuie să alegeți un număr mai mare pentru că nu este cazul.

Ce părere aveți despre hainele de pe Zaful? Ați dat vreo comandă până acum pe site-ul lor?

You may also like

10 comentarii

  1. imi platie combinatia ta, lejera si confortabila numai buna de alergat dupa copii…iar espadrilele nu mai zic, au si un pret bun

  2. Ești foarte frumoasă îmi place ținuta ta bluza e superbă, blugi la felsa le porți sănătoasă

  3. espadrilele sunt minunate. si bluza este simpatica, dar nu ma incanta ca stiu ca nu au masura mea. La espadrile insa am sa dau si eu o roata sa vad ce alte modele si pe la ce preturi mai sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.