Vedere de la munte în cămașă albă(OOTD)

Iubesc cămășile albe sau bluzele chiar dacă nu au nimic special. Îmi place să le accesorizez cu o pereche de cercei supradimensionați sau chiar să le port cu un colier statemtent. În ultimul timp am tot văzut diverse bluze care sunt din fabrică cu mici artificii și care le pun în evidență fără a mai fi nevoie să faci ceva special. Această cămașă albă am luat-o în ideea de a o purta în ținute office.

Bluză albă – link

Zaful, muntele și cămașa albă

Am să vă spun despre fiecare aspect câte ceva. În primul rând, am luat bluza de pe Zaful. Mi-am ales mărimea L așa cum o fac de obicei. Chiar dacă nu am un bust foarte generos, în această zonă îmi era oarecum fixă. Nu mă așteptam să fie chiar atât de transparentă. Aproape că se vede absolut tot prin ea. Nu sunt gen ul care să poarte astfel de bluze. Poate că ar fi fost potrivită să fie purtată cu un maieu alb, finuț și cu bretele subțiri ca de sutien. Eu nu port așa ceva și nici nu mi-aș fi dorit s-o port în această combinație.

Chiar dacă am primit-o acum mai bine de o lună, m-am tot uitat la ea cum aș putea s-o port pentru a se vedea cât mai bine. Niciodată nu mi-au plăcut pozele și am abandonat. De această dată am zis că o iau la munte poate găsesc un cadru perfect și întâmplarea a făcut ca priveliștea de la balcon era atât de frumoasă, încât bluza mea albă a strălucit.

Cam astea sunt părerile mele despre bluză. Mă gândesc că ar fi mult mai potrivită unei persoane care poartă agest gen de bluze. Mie îmi pare rău doar de faptul că este transparentă.

Voi purtați cămăși albe de acest gen?

You may also like

25 de comentarii

  1. Eu iti spun sincer ca as purta astfel de camasa pentru sunt pe stilul meu. Pe tine nu te prea vad in ea, nu stiu de ce..

  2. Mie mi se pare cam fixa pe talie. Poate e de vina pozitia din care ai pozat. Nici eu nu sunt fan al camasilor atat de transparente.

  3. Iti sta bine cu aceasta camasa. Pe mine nu stiu daca m-ar prinde albul. De obicei,prefer culorile mai închise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.