Wishlist produse de top de la Notino

Cosmeticele sunt utile și parcă niciodată nu ai prea multe. Fie că diferă brand-ul sau sunt câteva schimbări de la un produs la altul, acestea reprezintă o provocare să le folosești. Până acum ținteam mai jos și mă mulțumeam cu brand-urile cunoscute, doar că am zis să încerc și altceva și să apelez și la brand-uri de top.

Paletă de farduri The Balm

The Balm este unul din bramd-urile la care nu prea am avut acces. Produsele acestui brand sunt extrem de apreciate, iar prețul este ceva mai mare decât la produsele obișnuite. Pe lista de dorințe am această paletă și iluminatorul de la The Balm. Ar trebui să sparg gheața și să încep să folosesc cosmeticele lor.

Produse de îngrijire a tenului de la Clinique

Produsele celor de la Clinique sunt în topul femeilor care pun accent pe calitate și vor produse extrem de eficiente pentru tenul lor. De această dată eu am ales o loțiune de curățare Clinique. Știu că demachiante sunt pe toate drumurile doar că acesta este foarte bun în sensul că șterge machiajul de pe față în doar 2 mișcări fără să insiști și fără să agresezi în vreun fel tenul indiferent de produsele cosmetice folosite. L-am văzut recomandat de câteva fete și asta m-a făcut să mi-l doresc și eu. Am văzut și demonstrații cu folosirea lui ca să mă conving că este bun.

Tot de la Clinique mi-aș dori să încerc câteva creme. Am să caut pe Notino să văd dacă nu găsesc produse kit-uri mini care să conțină mai multe tipuri de creme de la ei pentru a mă putea bucura de cât mai multe game să văd cum sunt.

Parfumuri fine de la Dolce&Gabanna

Parfumurile sunt indispensabile din rutina de îngrijire a unei femei. Nici măcar nu concep să nu apelez la o apă de parfum intensă care să lase un miros plăcut în urma mea. Am început să caut produse cât mai eficiente și interesante și așa am ajuns la The One de la Dolce & Gabbana. L-am cumpărat în urma recomandărilor și în momentul achiziției nu știam mare lucru despre el. Faptul că este un produs floral, ușor oriental.

Consider că parfumurile de la Dolce & Gabbana sunt pentru femei puternice cu foarte mare încredere în ele. Mai există și Light Blue tot de la același brand care mi se pare un parfum mai fresh, mai light, dar cu un miros plăcut și unic în felul lui.

Doar săptămâna aceasta, puteți beneficia gratuit de un kit de călătorie sau un ulei pentru protecția solară, la cumpărăturile minime de 190 RON pe Notino.ro

Aveți vreun produs pa care vi-l doriți și nu ați îndrăznit încă să-l cumpărați?

You may also like

17 comentarii

  1. Imi place tare mult site-ul celor dea Notino ca au mereu oferte bune la majoritatea produselor

  2. Demachiantul acela de la Clinique e si pe lista mea. Abia astept sa il incerc. Am deja o paleta The Balm si e tare faina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.