Parfumul – accesoriul care învăluie ținută în mister

Amestecul de arome reunite într-o sticluță dichisită reprezintă parfumul. Orice persoană are cel puțin un parfum și mulți dintre noi devenim fideli unui anumit brand sau vreunui parfum anume. Atât bărbații, cât și femeile îndrăgesc parfumurile. Eu ador să port parfumurile, mă raportez la evenimente la care trebuie să merg, și le port și în funcție de sezonul în care ne aflăm.

Parfumul între simț și personalitate

Un parfum aparține simțului mirosului, de aceea ajungem să „memorăm” arome ale parfumurilor pe care le asociem persoanelor care le poartă. Dacă optăm pentru parfumuri tester, este bine de știut că acestea sunt destul de concentrate. De aceea, eu vă sfătuiesc să nu exagerați cu pulverizarea lui. Astfel, lumea va crede că am scăpat în sticluța cu parfum. Parfumuri de damă trebuie alese cu grijă. Este necesar să alegem un parfum în funcție de notele sale. Dacă aromele notelor nu ne sunt pe plac, atunci parfumul nu ni se va potrivi. Găsiți aici câteva modele care v-ar putea atrage atenția.

Alegere parfumului

Cel mai important este să nu ne lăsăm pradă ambalajului unui parfum. Îmi place să ofer cadouri, iar parfumul este genul de cadou la care apelez cel mai des. Putem alege parfumuri de bărbați pentru iubiții sau tații noștri. Se spune că nu este tocmai ok să încercăm mai multe parfumuri în același timp. Astfel vom amesteca mirosurile și nu vom mai simți clar aromele. Dacă alegem parfumuri tester pentru a le oferi celor dragi, trebuie să știm care sunt preferințele persoanei vizate în materie de parfumuri. Aceste parfumuri bărbătești vă pot pune personalitatea în evidență și vă pot scoate din anonimat.

Cum aplicăm parfumul

Specialiștii ne recomandă să renunțăm la aplicarea parfumului pe haine și să alegem să îl aplicăm direct pe piele. Pe haine, parfumurile au altă aromă comparativ cu parfumurile aplicate direct pe piele. Este important să îl aplicăm pe zonele în care sângele pompează mai tare. Eu prefer să pulverizez parfum în fața mea și să trec prin el. Astfel, evit și pătarea hainelor. Datorită uleiurilor conținute de parfumuri, aplicând parfum pe haine direct le putem păta. Este de preferat să nu exagerăm cu cantitatea de parfum aplicată. Prefer o aromă puternică, dar discretă de parfum. De aici vine și misterul unor parfumuri. Sunt un fel de amprentă ascunsă pe care cei din jur trebuie să încerce să o recunoască. Câteva seturi de parfumuri de damă sau bărbătești găsiți și aici.

Avantajele parfumurilor tester

Oricine iubește parfumurile are așteptări ca produsul pe care l-a cumpărat să miroasă cât mai bine și să persiste. Vreau să vă spun că merită să cumpărăm parfumuri testere pentru că produsul are aceeași calitate și cantitate, numai că prețul este mai mic decât cel al unui parfum retail. Știu că sunt persoane reticente în privința achiziție de parfumuri tester, însă vreau sa va spun că puteți cumpăra parfumuri tester cu toată încrederea pentru că nu veți fidezamăgiți de arome sau cantitate.

Un astfel de parfum are un preț bun și cred că merită achiziționat pentru a ne convinge că sunt bune și că au același miros plăcut. Persistența acestuia este foarte bună încât să ne bucurăm de el întreaga zi. Parfumurile sunt de nelipsit din arsenalul de cosmetică a unei fiecarei persoane și au un rol important pentru cei mai mulți dintre noi. O aromă plăcută, un parfum delicat, unul dulce sau unul mai puternic, sunt parfumurile pe care le alegem după bunul plac. În rândul parfumurilor testere găsim foarte multe parfumuri care se pliază pe placul fiecăruia dintre noi.

Voi ce fel de parfumuri preferați?

You may also like

20 de comentarii

  1. Eu prefer o aroma mai fresh, nu ma dau in vant dupa cele dulci. Si eu am renuntat la aplicarea parfumului pe haine, de multe ori se patau.

  2. Deși mirosul parfumului se schimbă dacă este aplicat pe haine, eu prefer să îl aplic pe haine. Extrem de rar îl aplic pe piele.. Din punctul meu de vedere pe viitor îmi va afecta sănătatea, așa că prefer ca zi de zi să mă dau pe haine și doar la evenimente pe piele.

  3. Niciodata nu ma dau pe haine cu parfum le folosesc doa pe piele,imi plac parfumurile florale vara dar iarna fololosesc parfumuri cu aroma lemnoasa.

  4. Eu am doua parfumuri de marca care le iubesc mult Hugo Bosse Nuit si Coco Mademoiselle , in rest mai prefer parfumurile de la Oriflame sau Yves Rocher pentru a le folosi de zi cu zi.
    Apropo de parfumuri când eram mică colecționar sticle de parfum goale, aveam cel puțin 40 de sticluțe și îmi placea sa le miros pe fiecare in parte deoarece fiecare îmi aducea aminte de câte ceva.

  5. Eu sunt destul de cuminte in sensul ca nu imi cumpar prea des parfumuri pentru mine. In schimb, cand vine vorba de ales un cadou pentru cineva apropiat, in mai mult de jumtate din cazuri ma axez pe parfumuri pentru ca stiu ca oamenilor le place sa primeasca asa ceva si sunt un cadou util, nu genul ala de produs pe care sa-l uite intr-un sertar.

  6. Îmi plac parfumurile florare, dar și cele puțin mai tari îmi plac. Îmi plac tare mult parfumurile de la Oriflame. ☺️

  7. Mie îmi plac mult parfumurile florale și cele fresh. Nu suport aromele prea dulci, fapt pentru care le aplic numai în cantități mici de tot pe acelea. Îmi place să mă parfumez când ies undeva, după ce fac dușul de preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.