Cât de important este să avem flori în casă

Un buchet de flori este un dar prețios de care ne putem bucura acasă preț de câteva zile. Florile nu au doar rolul de a ne însufleți casa și de a o înfrumuseța. Alegerea unor buchete cu flori și așezarea cât mai corect a lor vor emana energie pozitivă.

Psihic pozitiv și buchete de flori impresionante

Efectul benefic al florilor se poate resimți dacă ne informăm puțin. Astăzi vreau să vă arăt cât de important este să alegem florile în funcție de cameră. Nu este de ajuns să cumpărăm buchete de flori doar să le punem în vază pe masa din camera oaspeților, unde nu intrăm foarte des. Putem opta pentru buchete de flori cu livrare pentru persoanele care nu vor să se deplaseze. Speciile de flori, nuanțele lor, locul unde alegem să le punem au efecte asupra stării noastre de spirit, dar și asupra sănătății noastre. Putem alege din buchete de flori online câte unul pentru fiecare încăpere a casei noastre.

Cei mai mulți dintre noi ne pierdem timpul în livingul casei. Florile sunt de nelipsit din aceasta încăpere. Pentru living eu va recomand sa optați pentru crizanteme. Aceste buchete cu flori au nuanțe vii și puteți alege un mix de nuanțe sau puteți merge doar pe una singură. Crizantemele sunt asociate cu starea de fericire și lipsa grijilor.

Un buchet de flori de acest fel ne va încărca de energie, ne va conferi doza necesară de optimism și înțelegere. Trebuie să fim atenți și unde așezăm vaza cu flori. Este important să fie cât mai la vedere, ideal ar fi să le poziționăm pe măsuța din sufragerie. Un buchet de flori impresionant din trandafiri sau bujori în nuanțe roz, sunt perfecți pentru noptiera din dormitor. Aceste flori sunt asimilate ca un simbol al dragostei. Oboseala și stresul de la birou pot fi alungate dacă facem loc pe birou unui buchet de flori în nuanțe de mov care ne vor stimula activitatea creativă.

În camera copilului este indicat să așezăm florile în partea de sud a camerei. Violete de Parma sunt o floare ideală care încurajează imaginația celor mici. Vom căpăta energie în bucătărie dacă alegem din buchete de flori online unul și pentru aici. Florile în nuanță de galben sunt de preferat pentru masa din bucătărie. Ele ne vor încărca de optimism și vor emana arome plăcute.

Florile ne ajută să fim mai buni

Un buchet de flori este ideal în orice casă, pentru toți membrii familiei. Florile alungă monotonia și înlătură depresia. Florile ne îmbunătățesc dispoziția și ne încarca de energie. Simbol al vitalității, un buchet de flori impresionant, foarte mare și viu colorat poate stimula randamentele la muncă. Nuanțele și aromele florilor ne aduc o stare de bine și au un rol relaxant și calmant.

Ce buchete de flori preferați pentru casă?

You may also like

14 comentarii

  1. Îmi plac la nebunie florile, insa în ultimii ani le prefer pe dele la ghiveci, efectiv îmi este mila sa tai din gradina și sa le pun în vaza, deși am fel și fel de flori și trandafiri. Și soțului i-am spus sa nu îmi mai cumpere la buchet, mor prea repede, acum îmi ia la ghiveci cu fiecare ocazie.

  2. N-am mereu flori proaspete in casa, dar cand le am imi dau o stare de bine. Mai ales daca vorbim despre un buchet multicolor, ca buchetul din prima poza din articol, si are in el si niste frezii parfumate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.