Cursul de italiană de la Eurocor (lecția 13 – 14)

Vacanța prelungită a fost o plăcere și relaxarea deopotrivă. M-am jucat cu Criss, am încercat să-i citesc povești și nu prea o adtrag și în puținul timp liber rămas, am mai analizat și eu cursul meu în itlaiană de la Eurocor. Am nevoie de liniște atunci când îl parcurg pentru că altfel nu sunt suficient de concentrată. Ca să pot parcurge cu brio cursul am nevoie și de CD. Pronunția mă ajută să înțeleg exact chiar dacă este scrisă și cum se citește fonetic fiecare cuvânt nou.

Cursul de italiană de la Eurocor

Cursurile sunt ușor interactive care te ajută să le parcurgi cu plăcere. Toate cursurile parcurse până acum au o structură perfect gândită care să te ajute să parcurgi cursul până la capăt și să-ți facă plăcere să-ți faci și temele pentru acasă.

După structurarea materiei din curs, urmează o scurtă recapitulare și 3 exerciții scurte care să te ajute să exersezi lucrurile învățate. Temele pot fi trimise online către profesor pentru a te verifica și corecta. În felul ăsta cursul este interactiv chiar și la distanță.

Prima lecție este de obicei formată din cuvinte, conjugări sau cuvinte noi. Este mult mai voluminoasă ca a doua și cu mai multe lucruri noi care sunt de aprofundat. A doua lecție este mai scurtă, dar puțin mai complexă. De exemplu, este dat un text în italiană care trebuie citit și apoi să spui în italiană ceea ce-ai înțeles. Poate părea ușor, dar vă asigur că nu este așa.

Voi ce curs v-ați dori să parcurgeți de la distanță?

You may also like

27 de comentarii

  1. Mi-ar plăcea sa învăț germana, deși este foarte greu. ☺ Poate mi-ar prinde bine un curs din acesta. Sunt ore și pe engleza, respectiv germana engleza nu romana?

  2. mie imi place ideea asta a cursurilor la distanta, dar ma gandesc ca o limba straina e greu de invatat asa. S-ar putea sa ma insel ca stiu ca se primesc si materiale video si audio, deci nu sunt probleme cu pronuntia. Sa ai spor si sa imi scrii in italiana cand termini cursul.

  3. Pare super fain acest curs! Mult spor la studiu!! Am și eu o carte cu basics pentru italiană. Mă distram cu ea când eram mai mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.