Fustă midi cu pisici imprimate și bluză albă de pe Rosegal.com (OOTD)

Îmi doream de ceva timp o fustă midi. Mi-am mai luat vreo câteva, dar sunt mai serioase. Vroiam una cu imprimeu care să fie puțin mai veselă. Chiar dacă nu sunt eu o mare iubitoare de pisici, aceasta mi se părut tare drăguță. Pisicile sunt imprimate de jur împrejurul fustei și au niște mutrișoare tare haioase. 

Bluză – link

Fustă – link

Cercei – link

Ceas – link

Bluza albă este tot timpul la modă. Modelul acesta este ușor mai special prin acel accesoriu metalic din dreptul gâtului. Acea bară are în capete 2 biluțe care se scot prin deșurubare. Ca să poți îmbrăca bluza trebuie să deșurubezi una din părți pentru că altfel nu ai cum să te îmbraci. Mânecile sunt simple, dar eu le prefer întoarse pentru că afară era destul de cald.

Fusta este adorabilă. Când va fi foarte cald afară mă gândesc s-o port și cu un maieuț. Foarte purtabilă, ușor de asortat și practică. Am nimerit la fix mărimea. Mi-am ales mărimea L.

Modelul ăsta de cercei mi-am luat și de pe Rosegal și de pe Dresslily și parcă și pe Zaful au modelul ăsta. Costă foarte puțin o astfel de pereche. O dată la 2-3 luni le schimb pentru că își schimbă ușor culoarea și nu-mi mai plac. În rest, n-am nici un disconfort din partea lor.

Problema a fost la ceas. În mod normal, este un ceas alb complet. Doar că o dată pus la mână el își schimbă culoarea și se face mov. Când l-am comandat m-a atras acest aspect. Chiar mi s-a părut al naibii de interesant. Când l-am pus la mână am uitat de povestea ceasului comandat cu o lună în urmă. Cât m-am pozat am văzut eu că era un mov deschis. Nu mi s-a părut a fi asta o problemă. Problema a fost când am văzut pozele acasă și m-am trezit că ceasul iese foarte tare în evidență și movul ăla iese primul în evidență. Asta este …. n-am ce face!

Voi purtați fuste midi de acest gen? Vă place modelul ales de mine?

You may also like

11 comentarii

  1. Per total,ținuta este superbă.
    Însă,fusta îmi place cel mai mult.
    Pisicuțele aristocrate,să le zic așa,fac deliciul ținutei❤
    Și,da,și eu port fuste midi,îmi plac.

  2. Deci fusta este adorabila si iti vine perfect iar tinuta este foarte bine compusa.

  3. Doamne, cat e de frumoasa fusta. Rochiile si fustele mele sunt pana la genunchi alfel simt ca-mi iau foc.

  4. misto si combinatia, dar mai ales fusta. Pacat ca nu este din bumbac pentru ca eu nu prea fac casa buna cu poliesterul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.