Tratament facial microdermabraziune cu diamante – aBeauty Clinique Galați

aBeauty Clinique Galați este una dintre cele mai cunoscute clinici de înfrumusețare din Galați. Clinica oferă la un nivel premium tratamente corporale, faciale, injectări și epilare definitivă, cu aparatură de top. Eu nu am îndrăznit să-i trec pragul până acum și la ultima întâlnire de bloggerițe din Galați, am primit o ședință de microdermabraziune cu diamante. Nu știam mare lucru despre acest procedeu și am fost curioasă să aflu mai multe.

În ce constă tratamentul facial microdermabraziune cu diamante

Dermabraziunea este o procedură cosmetică prin care stratul cornos al epidermei este îndepărtat prin abraziune cu particule de diamante. Tratamentul implică aparatul de vacuum și manipuli speciali cu vârful cu diamante.

Dermabraziunea este folosită pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, pentrua ameliora cicatricile și pigmentările pielii. În urma tratamentului, pielea va fi mai fină, circulația sanvină va fi stimulată, vor fi îmbunătățite elasticitatea și tonusul pielii. Dermabraziunea cu diamante îndepărtează depozitele care suprimă porii și facilitează aplicarea machiajului.

Cum acționează tratamentul

Tratamentul de microdermabraziuneimplică exfoliere și o îmbunătățire a aspectului tenului datorită stimulării producției de colagen și elastină, realizându-se și îmbunătățirea fluxului sangvin la nivelul zonei tratate. În urma producerii se îmbunătățește elasticitatea pielii facilitându-se și aplicarea machiajului.

Sistemul de microdermabraziune cu diamante implică o baghetă ce are un cap cu diamante. Aceste capete sunt de diferite mărimi și granulații, pentru diferite tipuri de piele și adâncimi de remodelare/abrazare, personalizând astfel tratamentul. Capul baghetei este confecționat di diamante naturale, care netezesc pielea, îndepărtând celule moarte și impuritățile, care apoi cu ajutorul vacuum-ului sunt aspirate într-un filtru special de reziduuri.

Un alt element de personalizare a microderabraziunii cu diamente este creșterea puterii de sucțiune care determină intensificarea procesului de exfoliere și permite adaptarea intensității în funcție de zonele pe care se aplică tratamentul.

Părerea mea despre tratamentul de microdermabraziune cu diamante

Tratamentul a fost unul plăcut și interesant care a durat în jur de 30 minute. Bagheta cu diamante era ca un fel de „șmirghel” pe tenul meu și se simțea un pic cum mă „zgâria”. În același timp vacuum-ul este modificat în funcție de zona pe care se lucrează. Pe nas și pe frunte a fost o intensitate mai puternică pentru că pielea era mai rezistentă, iar pe obraji o intensitate mai mică.

Curățarea tenului s-a văzut imediat. Tenul arăta tare bine după această procedură. Pe nasul meu nu mai vedeam nici un punct negru pentru că toate au fost absorbite. Aș putea să spun că zona nasului a fost cea mai agresată pentru că aici am avut cele mai multe probleme care a necesitat insistarea. Roșeața de pe nas a dispărut în câteva ore și acum pielea arată foarte bine.

Cred că un astfel de tratament merită făcut măcar o dată la 6 luni. Singurele recomandări după acest tratament este ca loțiunea cu protecție solară 50 plus să fie de nelipsit din ritualul meu de îngrijire a pielii. Pentru că este o metodă ușor agresivă pentru ten și un prim strat al pielii este eliminat, pielea trebuie protejată de razele nocive ale soarelui.

Voi ați apelat la un astfel de tratament pentru ten?

You may also like

13 comentarii

  1. Si eu am citit mult despre procedura aceasta, dar la salonul la care merg de obicei se executa ceva similar si am mers pe procedura respectivă. Ln rezervorul de la vacuum au rămas o grămadă de impurități, m-am speriat
    Sigur voi merge și pe microdermabraziune pentru comparație.
    Oricum, dup cum zici si tu, de doua ori pe an, merita facuta

  2. Pe bune? Elimina punctele negre? Mi-ar trebui si mie o sedinta din asta pe luna, zau. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ele si cu ce sa le scot. Foloseam niste plasturi de la Ladys dar vad ca nu prea mai fac treaba.

  3. Nu am mai auzit de această procedură, dar aș încerca-o și eu, punctele negre îmi cam dau bătăi de cap. Mulțumesc de articol, foarte informativ.

  4. Nu am apelat la niciun tratament de acest gen pana acum dar chiar as vrea sa incerc pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.