Mărul fermecat – jucărie interactivă pentru copii de 4 ani+

Mărul fermecat este o jucărie inteligentă care îi ajută pe cei mici să învețe prin joacă diverse lucruri. Jucăria are 60 de planșe. Planșele acoperă o arie foarte mare de domenii din care copiii pot învăța, își pot testa cunoștințele sau chiar pot experimenta diverse domenii pe care nu le stăpânesc foarte bine. Eu l-am achiziționat de pe site-ul deloc de la Libris și l-am prins la reducere.

Mărul fermecat – O distracție inteligentă

Marul fermecat are 60 de planșe. Acestea se introduc în dispozitiv și acestea sunt recunoscute automat. Mărul este prevăzut cu 4 butoane: învață, repetă, test și ajutor. Butonul învață confirmă că are o planșă activă în acel moment, butonul repetă spune ultimul cuvânt în ideea de a aprofunda acea informație. În momentul în care vrei să vezi ce ai învățat din acea planșă, poți apăsa test. Așa poți vedea ce a învățat copilul și te întreabă diverse lucruri din planșa respectivă. În momentul în care nu știi răspunsul, ceri ajutorul. Acest buton te îndrumă către răspunsul corect.

Mărul fermecat – domenii de interes

Planșele sunt grupate pe 4 domenii de interes:  ABC, natură, basics, oameni și obiecte și melodii. Aceste domenii ating principalele lucruri pe care un copil trebuie să le învețe și să le cunoască. Eu v-am lăsat și un clip de prezentare a acestei jucării care să vă ajute să vedeți dacă este o jucărie potrivită pentru copilul vostru.

Pot să vă spun că mărul fermecat este jucăria perfectă pentru copii, dar poate reprezenta cadoul potrivit pentru un copil. Asta în cazul în care sunteți în pană de idei și nu știți ce cadou puteți face unui copil. Jucăria este potrivită pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani. Nu are rost să o cumpărați înainte pentru că se va plictisi copilul și nu va reuși să înțeleagă mare lucru din această jucărie. În plus, unele cuvinte sunt ușor mai complexe și sigur nu le va înțelege. Este de preferat să respectați grupa de vârstă căreia îi este destinat.

Această jucărie poate fi găsită pe Libris.ro

You may also like

20 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.