Mango outfit și un tricou alb cu mesaj (OOTD)

Mango este unul dintre magazinele mele preferate. Nu am cumpărat nimic din România și nici online nu am comandat ceva. Cu toate astea, când merg afară nu ratez nici un magazin și-mi cumpăr tot timpul câte ceva. Am impresia că prețurile de afară sunt mai prietenoase și când dai 10 – 15€ pe o pereche de blugi, este chiar un chilipir. Tocmai din acest motiv am foarte multe perechi de blugi de la ei în care mă simt extrem de comod.

Mango outfit și un tricou alb

Inițial nu m-am gândit să vă prezint ce obiecte vestimentare am eu de la Mango, dar s-a nimerit ca în această combinație să port blugii și geaca de la ei. În eventualitatea în care vă plac să știți unde le puteți găsi. Blugii sunt cu câteva artificii care mie îmi plac și sunt strâmți pe picior. Efectiv îi iubesc și dacă nu mă înșel îi am de anul trecut. Îi port mai mult în perioada rece pentru că-i găsesc mai potriviți.

Geacă – Mango

Tricou – link

Blugi – Mango

Geaca este potrivită pentru primăvară/toamnă. Este genul acela de geacă care se strânge și se face cât un pumnișor. Nu este foarte groasă și totuși îți ține de cald. Ocupă foarte puțin spațiu în dulap și îmi place mult modelul ei. Dacă îmi aduc eu bine aminte, aceasta a costat 30€ și este luată de ceva timp. O port foarte puțin și o iubesc extrem de mult.

Chiar dacă este octombrie, vremea este foarte prietenoasă și este bine și cald. Anul trecut pe vremea asta chiar era frig și ploua. Facebook a ținut să-mi amintească asta și din acest motiv știu să vă transmit asta. Eu mi-am permis să port un tricou sub geacă pentru că și așa m-am cam încălzit. Este un tricou simplu, alb, din bumbac cu câteva mesaje cusute. Țin să menționez că sunt cusute ca să nu se gândească cineva că fiind imprimate acestea ar putea dispărea în timp.

Ce părere aveți despre acest casual Mango outfit?

You may also like

24 de comentarii

  1. Îmi place ceea ce ne prezinți astăzi, este un outfit-ul potrivit pentru toamnă și foarte ușor de purtat.

  2. Mie imi place foarte mult tinuta.Geaca este perfecta pentru aceasta toamna, este un model superb si in trend, jeansii sunt deosebiti si ei, oricum, eu sunt fan jeansii iar tricoul cu mesaj este un articol special al tinutei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.