Protejarea pielii pe perioada rece cu produsele CeraVe

CeraVe este unul din brandurile care le-am descoperit acum un an. A fost un fel de dragoste la prima aplicare deoarece am avut doar experiențe plăcute. Convingerile mi-au fost întârite și de către dermatolog pentru că în perioada în care am intrat în posesia lor am fost nevoită să ajung cu o mică problemă, iar medicul mi-a recomandat produsele CeraVe.

Curățarea feței cu gelul de spălare hidratant de la CeraVe

M-sm obișnuit ca după fiecare demachiere să mă duc să mă spăl pe față. Indiferent dacă demachiantul folosit lasă sau nu o peliculă grasă, ritualul ăsta mă face să-mi simt fața mult mai curată. În plus, îmi place senzația pe care o lasă acest gel după folosire. Îmi lasă impresia că lasă un fel de peliculă la suprafața pielii care nu se simte decât preț de câteva minute după ce mă spăl cu apă pe față. Se duce rapid această senzație și îmi place că îmi și hidratează tenul în același timp. Nu-mi usucă tenul absolut deloc.

Gelul de spălare are o textură densă și o culoare de un alb mat. Îmi place mult că produsul vine cu o pompiță pentru că nu se risipește absolut deloc produs în acest fel. Este un produs recomandat pentru pielea normală și uscată, dar este perfect și pentru un ten mixt ca al meu. Am optat pentru aceste formule deoarece pielea mea simte nevoia de hidratare intensă în ultima perioadă. Produsul nu are parabeni, săpun, uleiuri, parfum și poate fi folosit chiar și pentru copii.

Crema reparatoare pentru mâini de la CeraVe

Crema de mâini este un must have în sezonul rece. Nu sunt genul de persoană care am foarte mare grijă de mâinile mele. Acest colet de la CeraVe a venit într-un moment extrem de potrivit pentru că intenționam să-mi cumpăr o cremă de mâini pentru că nu mai aveam nimic. Am deschis-o imediat ce am primit-o.

Crema nu are o textură grasă și intră foarte repede în piele. Îmi place mult că-mi hidratează foarte bine mâinile. Chiar dacă la nici un minut după aplicare nu o mai simt prezentă pe mâini, dacă mă duc să mă spăl pe mâini parcă se simte și formează o barieră de protecție. Este un produs cu ingrediente curate. Nu conține parabeni sau parfum.

Cremă hidratantă pentru față CeraVe

Cremele de la CeraVe sunt noncomedogenice. Mai exact, formula lor este gândită astfel încât să nu blocheze porii. Când am văzut că este destinată tenului uscat și foarte uscat, mă așteptam să lase o senzație ușor grasă pe ten. După prima aplicare a cremei de la CeraVe, am fost surprinsă că nu se vedea deloc la suprafața pielii. Formula este atât de ușoară, încât nici nu se simte pe piele.

Am aplicat crema atât într-un strat mai subțire, cât și într-unul mai generos, dar tenul meu tot nu s-a simțit încărcat. Senzația de hidratare, însă, este intensă, iar produsul intră imediat în piele. Nu mai am porțiuni uscate, deshidratate, iar fața mea arată foarte bine. Am observat chiar că fondul de ten se așază mai bine de când folosesc această cremă.

Formula produsului este foarte ușoară, conține trei ceramide și acid hialuronic. Mai mult, ingredientul principal este apa, de aceea produsul se absoarbe atât de ușor.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

20 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.