Loțiune de corp Label M Diamond Dust

Am primit un cadou total neașteptat de la Label M. Acest brand îmi este absolut nou pentru că n-am mai folosit nimic de la ei. Ulterior am aflat că sunt produse de top în ceea ce privește îngrijirea corpului și a părului. O loțiune cu particule strălucitoare a ajuns în colțișorul meu cu cosmetice deosebite și vreau să vă spun și vouă impresiile mele legate de acest produs unic.

Loțiune de corp Label M Diamond Dust

Loțiunea de corp Label M este o loțiune cu particule strălucitoare ce conferă pielii luminozitate și strălucire. Conține complexul exclusiv Micro-Diamond(particule de diamant alb și negru, perle, șampanie și ulei de trandafir alb) hidratează în profunzime, transformă pielea ternă într-una catifelată și radiantă.

Această loțiune m-a cucerit încă de la ambalaj. Acest gri metalic în care te poți oglindi mă duce cu gândul la eleganță. Ambalajul cochet are 120 ml și este suficient ca să te ajută să sclipești și să fii în centrul atenției în momentul în care vrei să te faci remarcată.

Produsul are particule fine de diamant care se văd aproape instant în momentul aplicării acestei crema. Crema are o textură lejeră care intră rapid în piele. La suprafața pielii se poate observa cu ușurință particulele strălucitoare și mirosul fin te face să plutești. Îmi place că hidratează foarte bine pielea, că mirosul este unul plăcut și subtil și particulele strălucitoare sunt vizibile și nu sunt deranjant.

Recomand a fi folosită această loțiune atunci când avem o zi specială sau un eveniment aparte. Este o cremă fină care nu se pretează a fi folosită într-o zi oarecare. Eu am găsit-o pe www.beautyspell.ro la prețul de 107 lei. Consider că atunci când vrei să te afirmi este un produs absolut indispensabil și merită să o încercați măcar o dată ca să vă îndrăgostiți.

Vă place cum se vede această loțiune de corp de la Label M?

You may also like

18 comentarii

  1. Cum ziceam, ambalajul e foarte atrăgător și chiar denumirea te duce cu gândul spre ceva luxos. Bine că și efectul e cel sperat la prima vedere.

  2. Este prima oara cand aud de acest produs si acest brand, dar trebuie sa va marturisesc ca imi place aceasta lotiune de corp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.