Butterfly from bornpretty

A trecut foarte mult timp de la ultima manichiură prezentată. Recunosc că nu îmi fac eu manichiuri prea sofisticate. De cele mai multe ori îmi fac o manichiură simplă sau alternez 2-3 culori. Urmăresc multe persoane pe instagram care realizează niște manichiuri fenomenale și am impresia că este atât de ușor de realizat încât mă mai chinuie și pe mine talentul. Nu îmi iese mare lucru pentru că nu am îndemânarea lor și nici produsele folosite de ele.

BornprettyTratament unghii

Produse folosite

  • tratament pearl shine de la Avon
  • oja Gel finish de la Avon
  • oja Golden Rose nr 208
  • peel off Kasako de la BornPretty
  • manicure stickers de la BornPretty
  • spray pentru uscare rapida Farmec

Modul de aplicare

Poate par multe produse dar combinațiile pot fi făcute în funcție de ceea ce aveți voi prin casă. În primul rând unghiile mele sunt tare fragile și se exfoliază. Încerc să folosesc diverse tratamente și pentru asta folosesc tratamentul pearl shine de la Avon. Nu face minuni dar îmi place finishul pe care îl oferă unghiei. După ce îmi curăț unghiile și aplic un strat din acest tratament unghia are un aspect plăcut. Au fost dăți când am lăsat unghia doar cu acest tratament și îl recomand. Costă în jur de 10-12 lei.Bornpretty4Următorul pas este să aplicați 2 straturi de ojă. Culoarea o puteți alege în funcție de preferințe. Eu am ales un alb lăptos de la Avon. Îmi plac ojele lor și sunt ok ca preț. Îmi doream o ojă tip pell off. Aceasta se folosește pentru marginile unghiei și atunci când folosiți stickere, ștampilă sau ojă în apă să puteți să îndepărtați mult mai ușor oja. Eu îmi doream de mult timp acest produs și l-am găsit aici.

Am aplicat stickere pe inelare. Stickerele au o folie pe una din părți și se lipesc perfect pe unghie. În felul ăsta modelul de pe sticker se va reflecta pe unghia voastră. Eu am greșit undeva că s-a întins puțin oja. Probabil că am ținut prea mult stickerul sau oja era prea groasă. Pe site găsiți mai multe modele doar că eu l-am ales pe acesta cu fluturași.

La final am aplicat  sprayul pentru uscare rapidă de la Farmec. L-am luat din DM cu 12 lei și merită. Eu sunt mulțumită de eș. La 2 minute de la aplicarea ojei am pulverizat peste ojă și s-a uscat perfect.

În plus dacă vreți să dați o comandă puteți folosi codul SHMT10 și aveți o reducere de 10%. Prețurile sunt mici dar orice reducere contează așa că acesta este un mare plus.

Sper să vă placă manichiura mea! Un week-end plăcut și relaxant!

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.