Cât de mult te caracterizeaza stilul vintage? Ce coafuri credeți că vi se potrivesc?

Mă simt foarte bine în pielea mea și stilul meu nu este tocmai cel mai modern, dar este adaptat vremurilor în care trăim. Nu știu cum m-aș fi adaptat dacă aș fi trăit acum 50 de ani, iar moda ar fi fost cu totul alta. Am făcut un exercițiu de imaginație și chiar vreau să vă spun ceea ce mi-ar fi plăcut să port sau cum m-aș fi putut adapta.

În momentul în care am fi trăit într-un alt secol în care moda era cu totul alta, eu cred că ne-am fi adaptat stilului. Suntem mereu influențați într-o oarecare măsură de ceea ce se poartă așa că ni s-ar fi părut ciudat dacă cineva s-ar fi îmbrăcat diferit.

Coafuri vintage

În mod normal nu sunt o mare iubitoare a coafurilor fistichii sau exagerat de dichisite. Eu m-am obișnuit să-mi întind părul și mă simt tare bine cu părul întins și disciplinat. Nu pot să spun că genul acesta de coafură, flapper hairstyles for long hair, îmi displace doar că mi se pare potrivită cu o anumită ținută sau pentru iubitorii pasionaților de vintage. O coafură de acest gen o văd potrivită pentru un eveniment mai special și merge purtată în combinație cu o ținută puțin mai festivă.

De-a lungul timpului au fost diverse tipuri de vintage hairstyles doar că eu nu prea rezonez cu acestea. Coafurile mele preferate sunt doar buclele foarte mari, dar le prefer pe cele lejere. Și coafura de mai sus mi se pare drăguță doar că o văd potrivită pentru anumite momente ale zilei și nu merge purtată în fiecare zi.

Până acum nici măcar nu am aprofundat acest subiect, dar dacă ar fi să-mi aleg o coafură vintage, prefer 1940s hairstyles for long hair mi se pare potrivită și pentru fizionomia feței mele și care cred că se mai poate regăsi și în prezent.

Eu cred că aș găsi câteva modele de rochii vintage care mi-ar plăcea tare mult. Am început să iubesc mânecile bufante și fie că este vorba de rochii, bluze sau chiar topuri atunci genul ăsta de haine ar merge foarte bine cu orice gen de coafură vintage. Ba chiar am impresia că în ceea ce privește moda anilor 1940 a început să revină în actualitate acum.

Voi aveți vreo coafură vintage care vă atrage? Credeți că vi se potrivesc genul acestea de cofuri?

You may also like

16 comentarii

 1. A doua coafură mi se pare mai potrivită stilului meu ,coafura anilor 1940 este mai pe placul meu ! Sunt frumoase ambele !

    1. Imi plac genul acesta de coafuri!❤
     Sunt superbe, cred că vor fi mereu în trend, atât timp cât sunt femei care iubesc stilul acesta!

     1. SUNT MINUNATE ACESTE COAFURI. DA EU MAI MA ARANJEZ CA ACESTE POZE DAR PARCA MA PLAC MAI MULT CU BRETON.. CRED CA M-AM OBIȘNUIT CU BRETON.. DAR SUNT FRUMOASE PENTRU CINE DOREȘTE O SCHIMBARE DE LOOK

 2. Foarte frumoase , anul trecut mai la toate nuntile am vazut astfel de coafiuri , imi plac ambele insa nu stiu cum mi ar sta cu ele !

 3. Sunt foarte frumoase coafurile acestea dar parerea mea e ca nu se potrivesc la oricine!Mie mi se pare ca nu.mi sta bine absolut deloc!

 4. De cativa ani, imi tund parul destul de scurt si chiar daca as vrea sa imi fac o asemenea coafura, tot n-as putea. Si nici mare fan nu sunt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.