Răsfăț de weekend cu dulciuri delicioase

În ultimul timp m-am cam orientat către dulciuri. Nu știu de ce, dar m-am cam obișnuit să mănânnc măcar o pătrățică de ciocolată pe zi. Vreau să vă arăt ce amprimit în materie de dulciuri accesibile și ce mi-a plăcut mie cel mai mult.

Dulciuri fel de fel

Mondelez România este firma care se ocupă de comercializarea tuturor acestor bunătăți. De la ei am primit și eu câteva dulciuri și pot să spun că m-au nimerit la fix atât pe mine, cât și pe Cristina. Poate că o mare parte dintre acestea le-ați încercat deja și aveți o părere făcută.

În primul rând ciocolata Milka este favorita mea. Mi se pare cea mai bună ciocolată dintre toate cele existente pe piață până-n prezent. Noutatea vine din faptul că această ciocolată are alune întregi. Până acum soțul mă tot aproviziona cu ciocolată Milka cu alune, dar de când am descoperit varianta asta, pot să spun cu mâna pe inimă că aceasta este favorita mea. Este o variantă recent lansată.

La fel este și în cazul cutiilor de bomboane Milka. Ciocolata este la fel de fină. Bomboanele sunt în formă de inimă și cu o umplutură de ciocolată de cremă de alune. Îmi plac mult și bomboanele de ciocolată. Am încercat să fiu cumpătată și să n-o termin într-o zi 🙂

Dulciuri preferate de fetița mea

Cristina a făcut și ea câteva alegeri. Nu zic că îi displace ciocolata doar că Oreo Joy Fill este preferata ei. În urmă cu câțiva ani erau niște pernițe cu ciocolată așa că aceste pernițe de la Oreo înlocuiesc perfect acele dulciuri. Sunt crocante și cu o umplutură de ciocolată chiar bună. Am încercat această variantă și îmi plac doar că mie mi se par cam dulci. Evident că fetița mea a avut o cu totul altă părere și a reușit să termine singurică punga în 2-3 zile.

Biscuiții de la Belvita îi cunoaște pentru că-i mai dădeam la pachet la grădiniță. Îi plăceau și îi mânca foarte bine, iar varianta atsa este micuță și are doar 2 biscuiți în pachet. Sunt suficient de sățioși ca să poată fi mâncați la o masă sau chiar alături de o ceașcă de cafea dacă vreți să înlocuiți un mic dejun.

Biscuiții TUC sunt sărați. Ei pot fi consumați ca atare sau în combinații cu diverse alte aperitive. Cristinuța a mâncat aproape instant jumătate de pachet din momentul în care i-am adus acasă. Mie îmi plac și de obicei merg pe varianta clasică cu sare. Pot fi consumați cu brio dimineața la mic dejun cu tot felul de combinații.

Ce părere aveți despre aceste produse? Voi aveți vreunul preferat din toate cele prezentate?

You may also like

17 comentarii

  1. Yammy numai dulciuri foarte bune în primul rând îmi place foarte mult ciocolată Milka, biscuiți Tic,si biscuitii belvita

  2. Toate sunt foarte bune ,dar ciocolata Milka este pe primul loc ,numai bunătăți ! Să le savurați cu plăcere draga mea !

  3. Mă las de citit astfel de articole, pentru că în ritmul ăsta chiar vreau să ies la plimbare, să mă aprovizionez cu dulciuri! :))) lăsând gluma la o parte, îmi place ciocolata Milka. Soțul e, de asemenea, fan ciocolată, și când iese din casă, automat cumpără câte 3-4 tablete de Milka cu diverse sortimente. Asta e plăcerea noastră vinovată..:D

  4. Sunt genul de persoana care simte nevoia de dulce dupa fiecare masa, deci clar trebuie sa am mereu prin casa ceva bun. Sunt fan Milka inca de mica, mereu incerc ceva nou de la ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.