Beauty Box Pick N Dazzle (a șasea cutie)

Aceasta este a șasea cutie Pick N Dazzle din al doilea abonament. Cu alte cuvinte, împlinesc un an de când m-am abonat și v-am arătat de fiecare dată ce am primit și ce alegeri am făcut. Al doilea abonament m-a convins prin faptul că pe lângă cele 6 cutii cumpărate, urmea să primesc o cutie GRATUIT. Oferta asta am prins-o în perioada Black Friday și mi s-a părut foarte bună.

Cum te abonezi și cum îți alegi produsele preferate

Pick N Dazzle este un beauty box creat pe baza unui profil de frumusețe creat la înscriere. În momentul în care îți faci cont pe site, ai anumite criterii pe care trebuie să le completezi pentru ca produsele care urmează a fi puse în beauty box să ți se potrivească în totalitate. Aici îți alegi culorile preferate la farduri, oje, probleme cu părul, ce nevoi are corpul tău, etc. În funcție de brandurile pe care le au și de bugetul cutiei, ei creează o cutie personalizată.

Mai poți face un artificiu dacă vrei să primești produse dintr-o anumită categorie. Intri în Planurile tale din cont și verifici planurile active. Cu 5 zile înainte de a fi expediată cutia, poți să verifici criteriu menționat în partea din drepta jos și va apărea acel Plasează comanda. Aici puteți adăuga 4-5 produse pe care le doriți. De exemplu, eu luna asta am selectat îngrijire împotriva razelor UV, albirea dinților și mască de păr. În funcție de bugetul cutiei, vă sunt alese produsele pe care vi le doriți. Eu am ales doar 3 produse în ideea în care să le primesc pe acestea și în funcție de bugetul rămas, să las la latitudinea lor cel de-al patrulea.

Dacă vreți să vă abonați și voi, o puteți face ⇒ AICI. Avantajul de a vă face un abonament nou și un nou cont ar fi benefic de ambele părți.

Invită 1 prietenă să-și facă un abonament de 6 luni. Ea va primi 6 ori x 12 RON fiecare = 72 RON (cadou de la tine!) pentru a beneficia de produse gratuite
Tu vei primi de 6 ori x 12 RON = 72 RON care vor fi adăugați la valoarea cutiilor pentru a-ți alege produse gratuite.

Produsele alese de mine pentru beauty box-ul Pick N Dazzle

Cremă de față cu SPF 50 eyeNlip

Eu mai am o cremă de fașă de la ei cu SPF 30 de care sunt tare mulțumită. Am să-i dedic un articol pentru că este cu adevărat bună. Am zis că dacă tot mi se terminăp abonamentul, să-mi mai iau una ca să-mi ajungă toată vara. De această dată am primit o cremă cu SPF 50 și observ că este un produs coreean. Prea multe informații n-am găsit. Pe ebay am văzut că este 6$.

Mască de păr MDS

Încerc tot felul de balsamuri și de măști. Până acum n-am găsit una care să mă convingă să-i rămân fidelă. Despre produsele de la MDS am auzit cuvinte de laudă. Cred că mai am o astfel de mască primită lunile trecute. O păstrez pentru când mi se vor termina produsele care le am acum în baie. Sper să-mi priască.

Soluție de albire a dinților

Aceasta am avut-o și în cutia de luna trecută. Pe cea de luna trecută am oferit-o cadou și parcă mi-a rămas gândul la ea. Am zis să o includ și în cutia de luna aceasta pentru a încerca și eu produsul. Dacă este un produs care face minuni și eu l-am ratat?! Am să revin cu impresii despre produs și despre eficiența acestuia.

Pila cu mai multe fețe

Eu chiar folosesc acest gen de pile. Îmi place că nu agresează unghia și că pilește rapid și eficient. Ca să nu mai vorbesc de luciu și alte aspecte. Nu cred că a fost scumpă, dar îmi este utilă și asta este tot ce contează.

Ce părere aveți de beauty box-urile cu astfel de produse? Vă plac cutiuțele cu bunătăți de la Pick N Dazzle?

You may also like

20 de comentarii

  1. Sunt curioasă cam la cat ajunge așa o cutie? E tentanta oferta, mai ales că ai șansa să câștigi un bonus in urma invitației făcute prietenilor.

    1. Eu am cel mai ieftin abonament, adica 79 lei cu transport inclus. In banii astia intra si curierul. Consider ca este o afacere buna, mai ales ca iti poti personaliza cutia in functiile de nevoiele pe care le ai in luna respectiva

  2. curioasa de crema aia de fata care are factor de protectie foarte mare. Mi-ar trebui si mie asa ceva pentru vara. Sa ne tii la curent!

  3. Ai inca o crema cu factor de protectie solara! Cate ai? Le-ai numarat? :))
    Ca am vazut si pe InstaStories ca mai ai cateva. E bine ca ai pentru la vara atat pentru tine cat si pentru Cris. Te pup cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.