Detalii despre comanda mea IHerb din martie 2018

În urmă cu câteva săptămâni am dat o comandă pe Iherb pentru că aveam nevoie de câteva produse de la ei. Știam că au prețuri bune și am zis să risc. Riscul venea în momentul ridicării comenzii. Cei de la IHerb au tot mutat ridicarea coletelor de la poșta locală, la vamală și invers. M-am cam amețit de cap și nu mai știam de unde se ridică. Problema era simplă. Coletele ajunse la vamală sunt ridicate cu cântec pentru că orice comandă mai mare de 10 $, implică costuri suplimentare. La poșta locală totul este simplu. Ridici coletul pur și simplu fără alte taxe suplimentare.

Transport, detalii despre livrare și ridicare colet

Nu știu câte persoane sunt curioase ce mi-am luat eu. Multe persoane sunt curioase unde ajung coletele și cât durează transportul. Sau mai exact … cât se plătește în plus pentru transport.

Eu vă spun exact cât am plătit pentru comanda mea. Eu am dat o comandă de 43$ și pe colet a fost trecută exact suma plătită de mine. Am avut noroc că a ajuns coletul la poșta locală pentru că la vamală plăteam sigur vreo 30 de lei în plus. Pentru comenzile mai mari de 40$, transportul este 0. Nici dacă dați o comandă mai mică nu plătiți o avere pe transport. Selectați Delivery by local post și plătiți pe transport 3,77$ și în plus este menționată și data estimativă de livrare. Mie mi-a ajuns coletul în 7 zile. În a opta zi l-am ridicat de la poștă.

Produsele au fost foarte bine ambalate ca de fiecare dată. Chiar dacă am avut 4 sticle de sticlă, toate au ajuns întregi. La fel s-a întâmplat și la ultima comandă plasată acum foarte mult timp. Vedeți aici ce mi-am luat ultima dată.

Ce mi-am comandat de pe IHerb.com

În primul rând, mi-am luat Vitamina C de la ChildLife. Eu îi dau fetiței mele Vitamina C atunci când răcește. MI-am luat o sticluță de la Farmacia Dona și am luat-o cu 55 lei parcă și pe farmacia Tei este 33 lei. Pe IHerb am plătit pe o sticlă 5,37$ adică în jur de 20 lei. Din acest motiv mi-am făcut stoc pentru că nu expiră prea curând. Chiar consider că am făcut o afacere bună.

Tot pentru imunitate am luat Echinacea de la ChildLife. Nu i-am mai dat asta până acum, dar am vorbit cu medicul și mi-a spus că este opk să i-o administrez. Pe aceasta am dat 23 lei, iar pe Farmacia Tei este 36 lei. Asta în condițiile în care Farmaci Tei este cea mai ieftină farmacie online. În farmacii sigur ajunge tot vreo 50 lei și aceste picături. Sunt curioasă dacă le va accepta Cristina.

Vroiam să-i iau Cristinei o cremă cu factor de protecție 50 care s-o pot folosi și pentru față. Am găsit această cremă de la BabyGanics cu SPF 50. Este suficient de mare și ușor incomodă de purtat în geantă. Tubul este măricel și totuși îmi place că nu lasă o peliculă albă după aplicare și tenul nu arată atât de uleios. Chiar pare o cremă bună. Eu am plătit 46 lei pe ea și cantitatea este suficient de generoasă ca să-mi ajungă pentru toată vara. O pot da și pe corp cu ea, dar mai mult pentru față am vrut-o.

Pe Iherb se găsesc și produse ELF. Unele sunt foarte ieftine și chiar calitative. Eu mi-am luat un iluminator ELF pe care am dat 15 lei. Pare a fi interesant și sper să se vadă frumos pe ten. Dacă va merita atenția mea, am să-i dedic și un review.

Primer-ul ELF este ultimul produs adăugat în coș. Am dat 23 lei pe el și cantitatea pare una generoasă. Chiar am așteptări mari de la el pentru că am mai folosit produse de la ei care m-au impresionat.

Voi ași plasat vreo comandă pe IHerb?

You may also like

22 de comentarii

  1. Nu am mai făcut comenzi aici, mă uitam la crema cu factor de protecție cu care aș putea da fetița și pe față. Văd că imediat se înroșește și trebuie să ii iau ceva.

    1. Ai mare grija cu soarele asta. Mie imi este teama sa nu se pateze de la soare sau chiar sa se arda

  2. ce ciuda mi-e ca pana la urma mi-am comandat produsele de la noi, unde sunt mai scumpe. Ma gandeam sa nu ajunga la vamala si uite ca mi-am luat teapa. Data viitoare o sa stiu.

  3. Urmaresc site ul dar nu am comandat niciodata tocmai pentru ca nu stiam detalii de transport asa ca msiluminatorul il am si eu, este preferatul meu. Daca ti se pare ca nu e intens ii poti razui partea de deasupra pt ca e copt, sa vezi iluminare. Am invatat si eu de la alte persoane

  4. Buna ziua. Nu am facut nici o comanda însă m-ar interesa niste suplimentar alimentare. Modalitatea comenzii imi pare complicată…

  5. Buna ziua. Nu am facut nici o comanda însă m-ar interesa niste suplimene alimentare. Modalitatea comenzii imi pare complicată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.