Beauty Box Pick N Dazzle (a cincea cutie)

A cincea cutie Pick N Dazzle a ajuns la mine. Ultimul abonament a fost de 6 luni, dar am prins o promoție și a 7-a cutie este gratuită. Ăsta a fost și motivul pentru care mi-am făcut abonament pentru a doua oară. Mi-am ales câteva produse în această cutie care le-am considerat folositoare, dar le voi face cadou pentru că mi-am dat seama că am mult prea multe produse și n-am când să le folosesc pe toate. Eu îmi voi opri un singur produs și am să vă arăt exact pe care.

Uleiul de unghii și cuticule de la Sally Hansen este unul pe care mi-l doream. Firma este una cunoscută ca fiind foarte bună pentru îngrijirea unghiilor și am așteptări mari de la acest ulei. Abia aștept să-l încerc și să văd cât de mult mă ajută.

Extreme whitening gel este un produs de albire a dinților. N-am mai folosit un produs de genul și nu știu nici măcar la ce să mă aștept. Am mai văzut plasturi pentru albire, dar gel de genul, nu.

Paletă de farduri Miss Cop are nuanțe mate nude. Paleta se cheamă Cosmic Nude și are culori pământii, roz și gri. Pare a fi paleta perfecta pentru a fi folosită zilnic.

Pig-clear Black Head promite să elimine punctele negre în doar 3 pași. Am mai primit un produs asemănător în cutia de luna trecută, dar nu l-am încercat încă. Pe acesta îl ofer unei persoane dornice să încerce aceste produse și sper să vă placă.

Pe pagina de facebook a blogului am făcut un concurs și ofer drept premiu produsele de mai sus. Dacă vă tentează, vă aștept să vă înscrieți aici. Condițiile sunt minime. Mai puține de atât chiar că nu am cum să pun. Weekend plăcut vă doresc.

You may also like

21 de comentarii

  1. Eu de mult caut niste plasturi care sa faca ceva cu punctele negre si sunt curioasa de cei din cutia ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.