Essence – cosmetice eficiente la preț mic

Cosmeticele sunt nelipsite din dulapul oricărei femei. Avem nevoie de foarte multe produse pentru re4alizarea unui machiaj complet. În plus, au apărut fel de fel de produse care au rolul de a ne ajuta să realizăm cât mai ușor machiajul și să ne descurcăm ca un profesionist cu un minim de informații.

Ce cosmetice Essence folosesc

Essence este unul dintre brandurile ieftine, dar asta nu înseamnă că produsele nu sunt calitative. Eu am fost surprinsă să văd că unele produse ale lor sunt mult mai bune decât cele ale brandurilor de top pe care cheltui sute de lei. Nu vreau să fac nici o comparație de genul așa că nu intenționez să punctez aceste aspecte. Vreau doar să vă spun ce folosesc eu și ce-mi place.

Eu am câștigat un advent calendar Essence și cu această ocazie am avut ocazia să încerc destul de multe produse. O parte din produse le-am folosit, le-am terminat și am rămas cu un gust plăcut și o parte din ele le-am mai dat.

Primer Matifiant Essence

Folosesc de ceva timp un primer pentru ochi și acesta chiar face diferența. Fardul arată bine o perioadă mai lungă de timp și chiar vă recomand să încercați și voi un produs de genul dacă nu o faceți deja. Îmi doream să văd cum este și un primer aplicat pe toată fața pentru că mă gândeam că este suficient să folosești un fond de ten și să ocolești folosirea unui produs de acest gen.

Primerul matifiant de la Essence este un produs care nu se simte absolut deloc pe ten. Ambalajul este de sticlă și pompița este de plastic. Produsul se dozează în cantități mici și nu se risipește absolut deloc. O dată aplicat pe ten acesta este o bază excelentă pentru machiaj și acesta persită foarte bine întrega zi. Eu am tenul mixt și pot să spun că își face treaba bine și în privința matifierii tenului.

Produse pentru sprâncene Essence

Multă vreme nu am pus nici un accent pe sprâncene pentru că le consideram perfecte și pentru că nu mă simțeam suficient de pregătită să le fac ceva. Mă gândeam că dacă le las naturale va fi mult mai bine decât să mă chinui să le desenez cumva.

Creionul Essence a fost primul descoperit. Face o treabă excelentă pentru că este unul dintre produsele cu care mă împac cel mai bine. Într-o parte este tip creion și cu ajutorul lui pot umple golurile existente. În partea opusă are un fel de pensulă micuță de silicon cu care blenduiesc ușor creionul și îl uniformizez. Îmi place și faptul că mi-am nimerit la fix culoarea pentru că și acest detaliu mi-a dat mari bătăi de furcă. Prețul este foarte prietenos așa că eu vă sfătuiesc să începeți cu un produs de genul dacă sunteți la fel de neîndemânatice ca și mine.

Notino are de ceva timp produse Essence pe site așa că am început să mă uit și eu printre produsele acestui brand ca să văd și eu care sunt produsele de care aș mai avea nevoie. M-am gândit să încerc și varianta asta tip rimel de la Essence. Rimelul acesta se aplică pe gene și le oferă ceva mai multă culoare. Nu pot să spun că îmi este potrivit. Mă gândesc că este mai bun pentru persoanele care își doresc niște sprâncene mai accentuate.

Creionul alb Essecnce care se dă pe conjunctivă în mod normal nu prea a fost folosit. Eu am și așa ochii mari și am nevoie să aplic un creion negru pentru a-mi micșora ochii. A fost mai mult un moft acest produs, dar dacă nu încercam îmi părea rău.

Ruj Essence

Nu puteam să nu-mi aleg un ruj Essence. De cele mai multe ori îmi cumpăr și câte un ruj pentru că îmi place să-mi colorez buzele. Acum cu masca asta pot să spun că nu mai este chir un must have, dar …. na! Eu am Essence Colour up shine on nuanța 08.

Produse pentru unghii

Am niște benzi pentru modelele unghiilor de la Essence cu ajutorul cărora pot să-mi fac niște modele extrem de drăguțe. În plus, mini pila de la ei stă la loc de cinste în geanta mea pentru că niciodată nu se știe când am nevoie.

Un produs pe care mi-l doresc

Eu am mai folosit acest rimelul Lash Princess de la Essence care mi-a plăcut tare mult. Îmi conturează frumos genele, le separă și le oferă și volum. În plus costă până în 20 lei și chiar merită să-l încercați pentru că vă va surprinde plăcut.

Voi ce produse Essence folosiți? Chiar v-aș ruga să-mi recomandați câteva produse.

You may also like

27 de comentarii

  1. Am.auzit de aceste produse dar nu le.am incercat pana acum,dar ma tenteaza.Sa te bucuri de ele!

  2. Îmi plac foarte mult produsele de la Essence sunt ieftine dar calitative,am câteva produse de la ei rimel, oja ,ruj si pudră

  3. Produse foarte bune și prețul este destul de bun ,nu cred să fi încercat ceva de la acest brand ,dar chiar mi-aș dori pe viitor să pot încerca ceva de la ei .Să le folosești cu drag în continuare !

  4. Eu nu am folosit pana acum produse de la ei, dar ma bucur sa vad ca sunt si produse bune la preturi accesibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.