Amenajarea camerei copilului. Mici trucuri pentru o cameră frumoasă

Să amenajăm camera copilului poate părea o provocare. Din fericire, avem la dispoziție multe piese de mobilier din care putem alege. Găsim mobilă pentru camera copilului care respectă o anumita tematică. Accesoriile, decorațiunile și stickerele decorative sunt foarte importante și ne ajută să înfrumusețăm camera copilului. Îmă plac accesoriile și decorațiunile pentru camera copilului. Nu îmi doresc să încarc foarte mult camera, dar nici să nu fie puțin accesorizată nu îmi convine.

Idei de amenajare a camerei copilului

Sunt mamică de fetiță și tocmai de aceea sunt atrasă de mobilier în nuanțe de alb și roz. Consider că pentru cel mic, camera sa trebuie să fie principalul punct de atracție, locul unde trebuie să își petreacă cea mai mare parte a timpului. De aceea, cred că o cameră pentru copiii trebuie să fie amenajată în așa fel încât să răspundă nevoilor sale. Cu puțină imaginație putem crea un decor care îl va atrage pe cel mic și îi va fi pe plac.

În privința copiilor foarte mici părinții pot decide singuri cum să decoreze camera copilului. În cazul meu, lucrurile stau puțin altfel. Criss este deja la vârsta la care are preferințe și eu o încurajez să fie creativă și să își exprime punctul de vedere. Iar ei îi place foarte mult să facă asta. Un pat pentru copii care să îi ofere siguranță, nelipsitul dulap, o măsuță și un scăunel, covorase haioase și protectoare, o lampa de veghe, sunt lucruri indispensabile pentru camera copilului.

Cum putem decora pereții din camera copilului

Copiilor le plac foarte mult lucrurile vesele și colorate. Adoră foarte mult desenele animate și devin fanii anumitor personaje. Stickere perete mi se par foarte potrivite pentru camera copilului. Copii iubesc animaluțele și sigur vor adora și stickerele decorative cu animalul preferat. Să îmi pun amprenta asupra designului interior al casei mele este o adevarată plăcere. Stickerele de perete ne ajută să transformăm pereții casei și să îi punem în valoare.

Îmi place ca în camera copilului să creez un punct de atracție pe pereți și să nu fie banali. Putem poziționa stickere decorative în zona patului copilului sau lângă dulap ori pe un perete unde nu avem foarte multe obiecte de mobilier. Stickerele sunt ideale pe orice perete. Le pot aplica oriunde doresc și le pot îndepărta la fel de ușor. Majoritatea stickerelor de perete funcționează cu adezivi pe bază de apă. Tocmai de aceea nu vor lăsa urme pe perete.

Stickerele sunt ideale pentru camera copilului deoarece nu este nevoie să găurim peretele sau să fixăm vreun suport. Indiferent de perioada de timp în care îl păstrăm pe perete, un sticker de perete nu lasă urmă pe perete. Ceea ce mă încântă foarte tare este că pot repoziționa stickere în altă parte fără vreun fel de probleme. Prețul unui sticker de perete este cu mult mai mic decât al unui tapet sau obiect decorativ pentru perete. Recomand tuturor mămicilor care vor să decoreze camera copilului stickerele decorative care vor fi pe placul celor mici.

V-ar plăcea să decorați camera copilului cu stickere de perete?

You may also like

22 de comentarii

  1. Cat de mult îmi place mobila pentru camera copilului și accesoriile sunt super, stickerele decorative sunt încântatoare, atât pentru cel mic dar și pentru a infrumuseta camera

  2. Am și eu stickere decorative in camera mea și a lui bebe și acum după un an jumate le-am dat jos.

  3. Si de ce doar camera copiilor? Tu nu ai vazut dormitorul meu cum arata? E plin de stickere cu pomisori, floricele si fluturasi. Si mie imi plac, cum sa nu le placa pticilor? Si sunt si ieftine, mult mai ieftine decat sa zugravesti sau sa pui tapet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.